PRM va avea candidaţi proprii la alegerile parlamentare

  Sorina Popa

Liderul PRM, Vadim Tudor, a hotărât, într-o întrunire cu preşedinţii de filiale din teritoriu, că partidul pe care-l conduce va avea candidaţi proprii pentru fiecare colegiu, la scrutinul de pe 9 decembrie. Ţinta pe care o au peremiştii, la nivel naţional, este să reuşească să atingă pragul de 5 la sută, pentru a putea astfel accede în Parlament.

Tratative cu foşti primari şi parlamentari
„O să avem candidaţi în fiecare colegiu. Avem negocieri cu foşti primari, foşti deputaţi şi senatori, pentru a merge pe listele noastre la alegerile generale din decembrie. În judeţ, ne-am propus să obţinem un post de deputat şi unul de senator. Vreau să-i liniştesc pe unii preşedinţi de organizaţii din judeţ că nu susţin un alt partid politic, la alegerile parlamentare, decât PRM. Cei de la USL spun că eu i-aş susţine fie pe cei de la PP-DD, fie pe cei de la PDL. Nu e adevărat. Ordinul de la Bucureşti, de la Vadim Tudor, este clar: vom merge singuri, cu candidaţii noştri. Vom lua oameni de la alte formaţiuni politice, asta da. Dar, ei vor candida pe listele PRM. În acest sens, avem mână liberă de la conducerea centrală a partidului”, a declarat Mihai Irimie (foto), preşedintele interimar al organizaţiei judeţene Hunedoara a PRM.
În judeţ, numărul membrilor PRM se ridică la aproximativ 2.000. Organizaţia judeţeană a PRM este condusă de edilul şef al comunei Şoimuş, care a fost numit la şefia organizaţiei de către Vadim Tudor, după ce acesta l-a dat afară din partid pe fostul lider Costel Avram, din cauză că acesta n-a candidat la preşedinţia Consiliului Judeţean, la alegerile din 10 iunie, încălcând astfel hotărârea conducerii partidului.

2 comentarii la „PRM va avea candidaţi proprii la alegerile parlamentare

 • 10 octombrie 2012 la 1:52
  Permalink

  D-le Irimie, odata cu azvarlirea lui Avram la cosul de gunoi de catre Vadim si instalarea dvs. la sefia cvasifantomaticei filiale PRM Hunedoara, ma gandeam si speram ca lucrurile se vor indrepta intrucatva in bine, adica sa fie promovati oameni reprezentativi din filiala,peremisti mai cunoscuti,mai emblematici prin activitatea si charisma lor. Dvs.,chiar daca sunteti un fost pdl-ist, probabil ca ati intrat din convingere in PRM, iar faptul ca ati castigat primaria din Soimus pe listele PRM este de bun augur ptr. o eventuala revigorare a imaginii PRM in randurile hunedorenilor, dar asta nu inseamna ca daca “vom lua oameni de la alte formaţiuni politice” acum in preajma alegerilor parlamentare e corect si benefic in raport cu membrii si militantii PRM din judet care vor fi impiedicati sa candideze. “Eu”, de exemplu, ma vad unul caruia i s-ar face o mare nedreptate, strigatoare la cer, sa fiu impiedicat sa candidez, ceea ce ma recomanda fiind nationalismul, pregatirea profesionala si unele merite pe care le am in crearea primelor “fundatii” ale PRM in judetul nostru, precum si alte calitati de care sunt constient ca ar avea de beneficiat atat filiala cat si romanii neimplicati in politica din judet. Va spun asta, fara falsa modestie dar si fara exagerare, chiar daca nu ma cunoasteti si n-o sa-mi dezvalui identitatea deocamdata. Oare cu ce ar fi mai valoros un posibil candidat venit taman acum de la alt partid decat un membru PRM? Sa fie vorba de resursele financiare mai consistente ale unora, asta sa le creeze posibilitatea dar si “meritele” de a candida? Atunci cu ce va deosebiti de Avram, ca metode, sau de Nedelcu, sau de alti fosti presedinti ai filialei PRM Hd? Chiar vreti ca dezamagirea si gustul amar al multor peremisti sa fie total si sa nu mai voteze cu candidatii impusi in mod arbitrar si sa iasa din partid sau sa se reorienteze politic? Vreti prin atitudinea d-voastra sa fiti cel care “sa stinga becul si sa traga obloanele” la acest partid?
  Un partid precum PRM, daca nu va vrea sa fie unul autentic nationalist si va face compromisuri politice si de alt tip care sa-l abata de la menirea lui pentru care a fost creat,va disparea in curand spre satisfactia dusmanilor Neamului Romanesc!

 • 10 octombrie 2012 la 8:46
  Permalink

  Domnule ,,EU ” aveti dreptate si eu sunt un simpatizant al PRM , eu cred ca erau multi membri marcanti ai PRM Hunedoara cu vechime in PRM care sa fie numiti presedinte ,dar domnul Irimie a obtinut acest post de presedinte cumparat cu bani multi primiti de la sponsorul principal dupa cum am citit prin alte comentarii si prin faptul ca a mers cu paratul la CVT si a mai trecut cu acest obicei si la DD. El si cu clica lui vor sa cumpere tot judetul ca doar banii se vor recupera tot de la cetateni prin lucrarile care se vor efectua pe teroriul comunei

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Tot(h) victorie, dar sunt abia pe locul trei

Handbalistele de la Cetate Deva, cu Melinda Toth (foto) în premieră ca antrenoare din teren, au bifat a treia victorie

Grupare infracţională din filiera fierului vechi, destructurată

Ofiţerii de la Crimă Organizată au destructurat, ieri, o grupare de „fierari“ din municipiul Hunedoara, constituită din 11 persoane. Trei...

A plecat la şcoală, dar nu s-a mai întors

O adolescentă de 16 ani, din municipiul Deva, este căutată de autorităţi, după ce a familia a dat-o dispărută. Se...

Închide