Prioritatea nr. 1 – mai multe locuri de muncã!

Robert Muzsic (foto), candidatul PP-DD la postul de deputat la alegerile din 9 decembrie, pe Colegiul Hunedoara, crede că lucrul cel mai important pentru hunedoreni, şi nu numai, este să aibă locuri de muncă.
„Atâta timp cât au joburi, oamenii sunt liniştiţi, pentru că au ce pune pe masă, pot să-şi trimită copiii la şcoală şi, la urma urmei, au cu ce să-şi facă viaţa mai frumoasă. Voi milita, dacă voi ajunge în Parlamentul României, pentru ca în Hunedoara să se aducă noi investiţii, pentru a putea reveni la perioada în care zona noastră era una prosperă”, a declarat Robert Muzsic, candidatul PP-DD în Colegiul Hunedoara. „Până acum, politicienii au promis multe, dar au făcut foarte puţine. E adevărat că au făcut multe, dar pentru ei. E vremea ca poporul să ajungă la putere şi să decidă care este drumul pe care vrea să-l urmeze. Spre deosebire de cei din alte partide, noi, cei din PP-DD, nu facem promisiuni pe care ştim că nu le putem duce la îndeplinire”, a spus Robert Muzsic.
Pe de altă parte, Robert Muzsic face de mai multă vreme lobby în vederea implementării proiectelor pentru introducerea energiilor neconvenţionale în judeţ, fapt ce ar duce la reducerea facturilor. În acest fel şi locuitorii municipiului Hunedoara ar beneficia de asemenea facilităţi. Iar dacă va câştiga alegerile din 9 decembrie, va putea să ajute municipiul de pe Cerna mult mai bine, din Parlament.

6 comentarii la „Prioritatea nr. 1 – mai multe locuri de muncã!

 • 19 noiembrie 2012 la 1:49
  Permalink

  Fundatia bogatiilor de pe strada saracilor , investeste o suta de mii de euro ,pentru inchirierea de locuinte ,pentru cetatenii care dorm in strada, pe perioada de iarna , cate locuinte se pot inchiria cu acesti bani si cati cetateni ai strazii pot beneficia de acest ajutor ?

 • 19 noiembrie 2012 la 7:15
  Permalink

  Lasa povestile , nu ai nici o sansa ,pe tine te-a lasat si nevasta .

 • 19 noiembrie 2012 la 8:48
  Permalink

  dar lumea stie cine esti robert muzsic…un mancator de rahat care sta zilnic in fata oglinzi mult prea mult ca sa-i pese de cineva din jur….

 • 19 noiembrie 2012 la 20:14
  Permalink

  ))))))))))))))))))

 • 20 noiembrie 2012 la 16:02
  Permalink

  Daca esti prieten cu Vochitoiu…halal. Va stim cine sunteti. Daca va este sef un talhar, voi ce sunteti?

 • 21 noiembrie 2012 la 20:38
  Permalink

  Robert, aveai o sansa daca nu te duceai de manuta cu Vochitoiu… Oare cum puteti sa-l suportati pe ratatul ala?????

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Peremiştii hunedoreni, în marş, spre Parlament

Membrii PRM din judeţ au mărşăluit, sâmbătă dimineaţă, prin municipiul Deva, pe melodia Marianei Anghel, candidata partidului pe Colegiul Orăştie.

Tiberiu Mircea Borca: vrem acte pe pãmântul strãbunilor noştri!

Satul Lăsău din comuna Lăpugiu de Jos i-a oferit lui Tiberiu Mircea Borca (foto), candidatul din partea ARD la fotoliul...

Poliţiştii hunedoreni au primit biciclete electrice

Poliţiştii din judeţul nostru sunt primii din ţară care beneficiază de biciclete electrice în cadrul unui proiect pilot, denumit „Parteneriat...

Închide