Peremiştii hunedoreni, în marş, spre Parlament

Membrii PRM din judeţ au mărşăluit, sâmbătă dimineaţă, prin municipiul Deva, pe melodia Marianei Anghel, candidata partidului pe Colegiul Orăştie. Peremiştii hunedoreni au fost conduşi de liderul lor judeţean, primarul comunei Şoimuş, Mihai Irimie, dar şi de secretarul general al PRM, Gheorghe Funar, care a venit în judeţ la invitaţia lui Irimie, ca să-şi încurajeze colegii, dar şi să-şi lanseze noua carte.

Vor să obţină un scor de aproape 10 la sută

Membrii hunedoreni ai PRM au pornit de la Piaţa centrală a Devei, în marş, spre Casa de Pensii, Prefectură, până la Casa Cărţii, unde Funar a avut lansarea cărţii sale, „Holocaust împotriva poporului român”. „Gheorghe Funar a venit în judeţ, pentru a ne susţine candidaţii la alegerile generale din 9 decembrie. Eu cred că pe 9 decembrie, românii vor vota cu sufletul şi nu se vor lăsa cumpăraţi de unii şi de alţii. Sperăm să obţinem un scor bun, aproape de 10 la sută. Toţi candidaţii noştri au şanse egale. Este nevoie de PRM în Parlamentul României”, a declarat Mihai Irimie, preşedintele organizaţiei judeţene Hunedoara a PRM. Marşul peremiştilor hunedoreni s-a desfăşurat pe melodia Marianei Anghel, ”Hai români, să cerem dreptul”, artista candidând pentru prima dată pentru un post de deputat. PRM Hunedoara este organizaţia care a venit cu candidaţi din domenii extrem de diferite. Astfel, o solistă de muzică uşoară, un preot, un jurnalist, oameni de afaceri s-au lansat în bătălia pentru un loc în Parlament. PRM Hunedoara a organizat asemenea acţiuni şi în Hunedoara, Brad şi Orăştie. (S. Popa)

5 comentarii la „Peremiştii hunedoreni, în marş, spre Parlament

 • 19 noiembrie 2012 la 1:52
  Permalink

  Fundatia bogatiilor de pe strada saracilor , investeste o suta de mii de euro ,pentru inchirierea de locuinte ,pentru cetatenii care dorm in strada, pe perioada de iarna , cate locuinte se pot inchiria cu acesti bani si cati cetateni ai strazii pot beneficia de acest ajutor ?

 • 19 noiembrie 2012 la 9:16
  Permalink

  As vrea sa ne spuna PRM-istii Irimie Mihai primar si viceprimarul Logojan Dorin daca la BRUXELLES s-au deplasat in mars tot pe melodia Marianei Anghel, ”Hai români, să cerem dreptul” s-au pe refrenul Doamnei Monica Macovei de a mai fabrica dosare penale unor oameni care incomodeaza.

 • 19 noiembrie 2012 la 10:05
  Permalink

  Hotul striga hotii , asa se potriveste declaratia primarului si in acelasi timp presedinte al PRM Hunedoara IRIMIE MIHAI GABRIEL ,, Eu cred că pe 9 decembrie, românii vor vota cu sufletul şi nu se vor lăsa cumpăraţi de unii şi de alţii”, cel care a cumparat voturile la alegerile locale din IUNIE 2012 lucru stiut de toata lumea din comuna si din imprejurimi. Acum poate ca se simte ca nu va primi atat de multi bani de la sponsorul principal al sau ,cel care l-a finantat in campania electorala din iunie si pe langa asta mai are de finantat si pe asociatul lui Irimie Mihai in afaceri cu statul candidatul PP_DD Draia Ovidiu . Cum poate sa minta cu asa nerusinare , Oare din cauza asta s-a dus la manastire ieri ca sa-i ierte Dumnezeu pacatele , dar a fost insotit de candidatul PP-DD , ce poti sa mai spui decat ca sunt asociati in afaceri si in alegerile parlamentare.

 • 19 noiembrie 2012 la 13:41
  Permalink

  Multumesc ! Sa știți ca cu cât ma urati voi usl-istilor mai mult , cu atit poporul ma iubeste mai tare ! Stati linistiti dragi mei usl-isti ca nu ma interesează părerea voastra ! Oameni sunt toată forța mea !!!!

 • 19 noiembrie 2012 la 14:21
  Permalink

  Cred ca gresesti cand spui usl-isti s-ar putea mai mult ca sigur sa fie oameni din anturajul tau pe care nu i-ai multumit dupa cum le-ai promis.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Tiberiu Mircea Borca: vrem acte pe pãmântul strãbunilor noştri!

Satul Lăsău din comuna Lăpugiu de Jos i-a oferit lui Tiberiu Mircea Borca (foto), candidatul din partea ARD la fotoliul...

Poliţiştii hunedoreni au primit biciclete electrice

Poliţiştii din judeţul nostru sunt primii din ţară care beneficiază de biciclete electrice în cadrul unui proiect pilot, denumit „Parteneriat...

Arestat pentru furtul a 2,5 kilometri de cablu

Un bărbat în vârstă de 35 de ani, din Haţeg, a fost arestat preventiv, după ce a fost implicat, timp...

Închide