Prinși la volan băuți și fără permis conducere

Poliţiştii rutieri au oprit în trafic un bărbat de 42 de ani, din Timișoara, care conducea un autoturism pe o stradă din municipiul Hunedoara. Acesta pe lângă faptul că nu avea permis de conducere, în urma testării, aparatul etilotest a indicat o concentraţie de 0,54 mg/l, alcool pur în aerul expirat.

În Lupeni, un conducător auto de 58 de ani, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice, a tamponat, din spate, un alt autoturism care oprise în zona trecerii la nivel cu calea ferată, respectând astfel semnificația indicatorului rutier „Stop”. Conducătorul auto care a produs tamponarea a fost testat cu ajutorul  aparatului alcooltest, acesta indicând o valoare de 0,57 mg/l, alcool pur în aerul expirat.

În Petrila, agenții rutieri s-au sesizat din oficiu că două autoturisme au fost implicare într-o tamponare. Poliţiştii au stabilit că evenimentul rutier a fost produs de un bărbat de 31 de ani, din Petroşani, care a pierdut controlul direcţiei şi a acroşat un autoturism parcat. Bărbatul respectiv nu deținea permis de conducere, iar în urma testării, aparatul alcooltest a indicat o valoare de 0,64 mg/l, alcool pur în aerul expirat. În toate cazurile prezentate, poliţiştii au întocmit dosare de cercetare penală. (Adriana Clej)

 

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.