Prinşi la furat de poliţişti

Nicoleta Popa

În ultimele zile, poliţiştii hunedoreni au prins în flagrant 13 hoţi care s-au ales cu dosare penale, pentru comiterea infracţiunilor de furt calificat.

La furat benzină…
Ieri dimineaţă, agenţii de ordine publică au surprins cinci tineri, care furau benzină dintr-un autoturism aflat într-o parcare de pe Aleea Constructorilor din Deva. Tinerii, cu vârstele cuprinse între 17 şi 21 de ani au sustras 10 litri de combustibil din mai multe autoturisme. O situaţie similară a avut loc şi la Simeria. Doi tineri, unul din comuna Camăr din judeţul Sălaj şi unul din Deva, au sustras benzină dintr-un autoturism în valoare de 50 de lei. Potrivit poliţiştilor, hoţii de benzină foloseau chei potrivite pentru deschiderea buşonului maşinilor.

… şi porumb
Duminică, trei minori din Brad au spart o tarabă din beton din Piaţa Agroalimentară din municipiu, de unde au furat mai multe produse alimentare în valoare de 200 de lei. Aceştia au folosit chei potrivite pentru deschiderea celor două lacăte ale tarabei.
De asemenea, un bărbat de 58 de ani din Simeria a fost prins de poliţişti în timp ce „recolta” porumbul de pe o tarla situată la marginea satului Tâmpa. N-ar fi fost nimic anormal, numai că porumbul nu era al său. Până să-l prindă oamenii legii, hoţul apucase să încarce în căruţa cu care venise la furat,  peste 230 de kilograme de ştiuleţi de porumb.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.