Prinşi în flagrant de poliţiştii rutieri

Adriana Clej

În acest weekend, poliţiştii Serviciului Rutier Hunedoara au acţionat pentru creşterea gradului de siguranţă în trafic. Astfel, vineri, aceştia s-au aflat pe DN76 (Deva-Brad-limită judeţul Arad) pentru depistarea celor care încalcă regimul legal de viteză, dar şi a conducătorilor auto care efectuează depăşiri neregulamentare.
Ca urmare a abaterilor constatate, în doar trei ore, poliţiştii au aplicat 29 de sancţiuni contravenţionale, au reţinut nouă permise de conducere şi au retras un certificat de înmatriculare. Din fericire, nu au fost constatate abateri de natură infracţională şi nu s-au înregistrat, în intervalul menţionat, evenimente rutiere grave.
Sâmbătă, în jurul orei 16.30, poliţiştii rutieri au depistat în trafic, pe raza comunei Crişcior, DN74, un bărbat din judeţul Alba, în vârstă de 47 de ani, care conducea un autoturism, deşi nu poseda permis. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o concentraţie de 0,26 mg/l, alcool pur în aerul expirat. Poliţiştii au întocmit dosar penal.
Ieri, duminică, în jurul orei 01.50, poliţiştii rutieri au efectuat un semnal de oprire a unui autoturism, care circula în Orăştie. Cel aflat la volan nu a oprit la semnalul oamenilor legii, fiind nevoie ca aceştia să pornească în urmărirea maşinii. Ajuns şi blocat de agenţii rutieri, conducătorul autoturismului a fost identificat, acesta fiind un tânăr de 22 de ani, din comuna Beriu. În urma verificărilor, s-a aflat că şoferul nu posedă permis de conducere, iar autoturismul pe care îl conducea avea valabilitatea numerelor de înmatriculare provizorie expirată. Poliţiştii au întocmit dosar penal pe numele acestuia.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
A ajuns cu TIR-ul pe calea ferată

Un TIR încărcat cu marfă a blocat dubla de cale ferată care leagă localităţile Văii Jiului, în urma unui accident...

„Invalidul” a sărit din cărucior pe bicicletă şi dus a fost!

Un bărbat care practică cerşetoria prin Deva, umblând într-un cărucior cu rotile şi păcălind pe toată lumea că este inapt...

ACS Şirineasa a pierdut primele puncte pe teren propriu

Liderul seriei a IV-a din Liga a III-a a cedat primele puncte la Petroşani, remizând, scor 3-3, cu CSM Lugoj,...

Închide