A ajuns cu TIR-ul pe calea ferată

Maximilian Gânju

Un TIR încărcat cu marfă a blocat dubla de cale ferată care leagă localităţile Văii Jiului, în urma unui accident de circulaţie.
Evenimentul a avut loc sâmbătă dimineaţa, iar şoferul ar fi circulat cu viteză mult prea mare pe un drum industrial din Petroşani, paralel cu calea ferată. TIR-ul a intrat în derapaj, iar bărbatul aflat la volan nu l-a mai putut redresa şi a ajuns de-a curmezişul pe dubla de cale ferată. Din fericire, mastodontul a fost scos de pe şine înainte ca un tren să treacă prin zonă. Fiind vorba de blocarea traficului feroviar, ancheta în acest caz este efectuată de poliţiştii rutieri împreună cu cei de la Poliţia Transporturi Feroviare Petroşani.
„Se fac verificări pentru a se stabili cum s-a produs accidentul. Traficul feroviar nu a fost perturbat, dat fiind faptul că la momentul accidentului nu era programat nici un tren să tranziteze zona“, au spus poliţiştii.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
„Invalidul” a sărit din cărucior pe bicicletă şi dus a fost!

Un bărbat care practică cerşetoria prin Deva, umblând într-un cărucior cu rotile şi păcălind pe toată lumea că este inapt...

ACS Şirineasa a pierdut primele puncte pe teren propriu

Liderul seriei a IV-a din Liga a III-a a cedat primele puncte la Petroşani, remizând, scor 3-3, cu CSM Lugoj,...

Autobergamo a jucat admirabil în faţa granzilor Europei

Campioana României la futsal a pierdut onorabil primele două partide din Elite Round UEFA Futsal Cup, jucate împotriva a două...

Închide