Prinşi în flagrant

Poliţiştii din Vulcan au prins doi minori de 16 şi 17 ani din Petroşani, care au furat o motosapă dintr-un garaj în care au intrat prin efracţie. Cei doi copii au abandonat ulterior motosapa pe una din străzile oraşului. Minorilor li s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru furt calificat.
De asemenea, poliţiştii de la posturile Buceş şi Blăjeni au oprit pe D.N 74, două autoutilitare încărcate cu lemn, care veneau dinspre Abrud spre Brad. În urma verificărilor efectuate s-a constatat că întreaga cantitate de marfă din autoutilitare nu corespundea cu cea înscrisă în avizul de însoţire primar eliberat la data de 10.07.2016. Lemnul a fost confiscat, iar cei doi şoferi în vârstă de 21 şi 27 de ani au fost sancţionaţi cu amenzi.
Un bărbat de 54 de ani din Deva a fost prins de poliţişti pe strada Horea, conducând un autoturism fără să deţină permis de conducere corespunzător categoriei din care făcea parte autovehiculul. De asemenea, şoferul a depăşit viteza legală cu care putea circula în zonă. În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală. (A. Brandisz)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.