Prinsă la furat de cărbune

14 ianuarie 2019 | 1 Comentariu | Publicat in: Actualitate

O femeie a fost prinsă în flagrant de poliţiştii T.F. din Petroşani, în zona Iscroni-Aninoasa, un loc în care ”cărbunarii” dădeau adevărate lovituri vagoanelor cu huilă care se îndreptau către Termocentrala Mintia.

Tânăra de 24 de ani, din Aninoasa, era între liniile de cale ferată din staţia CFR, de unde intenţiona să fure minereu de huilă. Poliţiştii i-au întocmit dosar de cercetare penală, iar cele 300 de kg de minereu de cărbune provenit din vagoane de marfă garate în Staţia C.F.R. Iscroni cu o zi înainte, pe care aceasta intenţiona să le fure, au fost recuperate. Huila ar fi ajuns pe piaţa neagră din Valea Jiului. (M. Gânju)

Loading...

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Neutru spune:

    1~ Minereu de carbune ?!? A aparut un nou fel de minereu ? Credem ca “jurnalistul” M.G. isi poate omologa creatia la “Guiness Book” !
    Conform stadiului “de pana acum” al cunostintelor tehnologice si stiintifice, minereu este acea roca (virgula) care contine si din care se extrage metale.
    2~ Intrebare : Cele 300 de kg de “minereu de carbune” au fost recoltate dintr-un vagon plin sau dintr-unul golit incomplet (asa cum se mai intampla) ?
    3~ Speram ca relatarea initiala sa fie completata cu informatii suplimentare , care sa lamureasca toate aspectele.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Produse din carne expirate sau aproape expirate

Un control tematic derulat de inspectorii Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor a scos la iveală mai multe nereguli şi s-a...

Ambulanţă implicată într-un accident

O ambulanţă a serviciului de prim-ajutor care deserveşte estul Văii Jiului, respectiv localitatea Petrila, a fost uşor avariată în urma...

„Bonnie şi Clyde ai Estului“, condamnaţi fără să-şi recunoască faptele

Cuplul criminal Varga Şandor şi Turi Emeşe (foto) a fost condamnat la finele anului trecut, pentru tentativă de omor deosebit...

Închide