Prins în timp ce tăia arbori din pădure

Un bărbat depistat de jandarmi că tăia arbori dintr-o pădure din zona co­munei Ribiţa, s-a ales cu o amendă, deoa­re­ce nu avea marcajul necesar pe arborii tăiaţi.
„Jandarmii montani din cadrul postului Vaţa de Jos aflându-se în serviciul de pa­tru­lare au depistat o persoană care tăia arbori de pe un teren împădurit aflat pe raza co­munei Ribiţa. În urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că activitatea de tăiere a arborilor desfăşurată de cetăţeanul res­pec­tiv, este ilegală”, a informat IJJ Hunedoara.
Jandarmii montani au cerut pădurarilor din cadrul Ocolului Silvic Brad să stabilească valoarea prejudiciului, iar localnicul în culpă a fost sancţionat cu amendă în cuantum de 2.000 lei. (M. Gânju)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Conducerea Complexului Energetic Hunedoara raportează zilnic că… nu dă cărbune pentru Mintia

Adriana Năstase Scandalul privind agentul termic pentru municipiul Deva continuă. Liderul sindical Cristian Iştoc îl acuză pe prefect că minte,

Vor să redeschidă Casa de Cultură din Hunedoara de Ziua Naţională

Data de 1 decembrie 2021 a fost asumată de factorii responsabili pentru organizarea primului spectacol după reabilitarea Casei de Cultură.

Ce faci dacă ai pierdut câinele şi el a fost dus la adăpost?

Asociaţia-Serviciul specializat pentru gestionarea câinilor fără stăpân func­ţio­nează foarte bine în judeţ, susţin edilii care au decis ca primăriile lor

Închide