Prins drogat la volan

23 decembrie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

La data 22.12.2020, în jurul orei 23:50, un bărbat în vârstă de 31 ani, din Deva, care conducea un autoturism pe Aleea Armatei, din municipiu, a fost oprit pentru control de către poliţişti, având în vedere restricţiile de circulaţie pe timp de noapte, prevăzute de legislaţia în vigoare.
Întrucât bărbatul avea un comportament suspect, a fost întrebat de poliţişti dacă a consumat substanţe psihoactive, acesta re­latând că a consumat o ţigară care conţinea astfel de substanţe.
Având în vedere aceste aspecte, con­du­cătorul auto a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva, unde, în pre­zenţa personalului medical, a refuzat să se supună prelevării de mostre biologice, deşi i s-a adus la cunoştinţă în repetate rânduri că această faptă constituie infracţiune. (M. Crivăţ)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Deva este pregătită pentru iarnă

Consilierii locali au aprobat, ieri, în şedinţă ordinară, atribuirea şi încheierea contractului de concesiune a Serviciului Public de Salubrizare al...

Condamnat pentru că şi-a atacat rivalul în dragoste

Un tânăr din Petroşani, care a fugit din carantină, pentru a-i da o lecţie fostei sale iubite, a fost găsit...

L-aţi văzut?

În data de 22.12.2020, la ora 21:50, la sediul Poliţiei Municipiului Hunedoara s-a prezentat o femeie care a reclamat faptul...

Închide