FlashPolitica si administratie

Principele Radu si-a petrecut week-end-ul în judetul Hunedoara

05 principele radu si pricajan (24)

Sorina Popa

Alteţa Sa Regală Principele Radu al României (foto), primul personaj care şi-a anunţat candidatura la alegerile prezidenţiale din noiembrie, se află de la sfârşitul săptămânii şi până astăzi, într-o vizită în judeţul nostru.
Vizita face parte din proiectul „Caravanele“, prin care Principele Radu al României urmăreşte cunoaşterea îndeaproape a comunităţilor locale ale ţării şi contactul direct cu oamenii. De asemenea, un punct important de interes este volumul biografic „Principele Radu“, a cărui lansare are loc, astăzi, la Deva. 

Întâmpinat de „Cavalerii Castelului“
Alteţa sa Regală s-a întâlnit, ieri, cu locuitori din Simeria, Orăştie şi Geoagiu Băi. Potrivit Biroului său de presă, principele Radu vrea să afle ce probleme întâmpină oamenii simpli aici şi cum trăiesc ei viaţa de zi cu zi.
Pe blogul său, Alteţa Sa Regală susţine „La Haţeg, am admirat arhitectura centrului vechii urbe, cea care a supravieţuit comunismului. Este un oraş cu o anume tradiţie şi armonie. Am vizitat centrul şi câteva dintre spaţiile publice, am luat masa de prânz şi apoi am stat de vorbă cu locuitorii. La Hunedoara, municipiul cu cea mai mare populaţie (71.000) din judeţul cu acelaşi nume, am avut o întâlnire cu primarul şi cu câţiva dintre consilieri şi funcţionari, în clădirea istorică a primăriei. Am vorbit despre proiecte de dezvoltare cu finanţare europeană sau investiţii de dincolo de Ocean. Am mers, pentru a treia oară, în vizită la Castelul Huniazilor şi am avut parte de o frumoasă primire din partea „Cavalerilor Castelului”, a gazdelor şi a turiştilor aflaţi în trecere. Am făcut o plimbare prin centrul oraşului, apoi am plecat către Deva, cel mai dezvoltat oraş al judeţului, capitala lui şi un centru urban cu 69.000 de locuitori. Am început cu o plimbare prin zona centrală a oraşului”.
Astăzi, Principele Radu al României va susţine o conferinţă de presă, la Librăria Alexandria din Deva.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.