Politica si administratie

Principele Radu a lansat un volum biografic, la Deva

05 principele radu si pricajan (10)

Adriana Năstase

Principele Radu de România (foto) a lansat, ieri, la Deva, volumul biografic „Principele Radu“, scris de Corina Murafa şi Vladimir Creţulescu, acesta aflându-se într-o vizită, care a inclus mai multe deplasări în diferite oraşe ale judeţului Hunedoara.

Un mod de a face campanie
Principele, care şi-a anunţat candidatura la funcţia de preşedinte al României, a arătat că volumul se doreşte a fi un alt mod de a face campanie, în care doreşte să evidenţieze părţile bune ale oamenilor. „În fiecare dintre noi există o parte bună. În spaţiile publice unde ne ducem noi, văd că oamenii au un anume fel de sete de a-şi descoperi şi de a li se spune că au, înlăuntrul lor, o anumită parte bună, care poate fi pusă în valoare. Cartea, această biografie, face parte dintr-un alt fel de a face campanie. În ultimii 20 de ani, nici un candidat la preşedinţie nu a ieşit cu o biografie, pe care să o poţi găsi într-o librărie“, a declarat Principele Radu, cu ocazia lansării volumului.
Cartea este oferită gratuit acelor oameni cu care Alteţa Sa se întâlneşte în locurile publice din localităţile pe care le vizitează în ţară.
Principele Radu a trecut, în ultimele două zile, prin mai multe oraşe ale judeţului Hunedoara, între care se numără Haţeg, Hunedoara, Deva, Geoagiu, Orăştie. Vizita s-a încheiat ieri, în Valea Jiului.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura