Sport

Primul pas greşit, în amicale

Ciprian Marinuţ

FC Hunedoara a suferit prima înfrângere în meciurile test din această iarnă, fiind învinsă, ieri, în deplasare de Măgura Cisnădie cu scorul de 1-0 (1-0).

Randament afectat de accidentări şi oboseală
„Alb-albaştri”, au făcut risipă de efort în al treilea meci test al perioadei de iarnă, însă rezultatul a fost nefavorabil, fiind învinşi cu 1-0 de colega de serie, Măgura Cisnădie. În partida disputată, ieri, pe un teren, din localitatea sibiană Şura Mare, FC Hunedoara nu a putut conta pe serviciile jucătorilor Drăgoescu, Răşvan, Crengăniş şi Robert Cristian, toţi accidentaţi, iar Mardare s-a accidentat şi el în timpul primei reprize. Unicul gol al gazdelor a fost marcat în minutul 27, în urma unei erori defensive a hunedorenilor. „Jucătorii care au intrat pe teren au alergat mult şi au dorit să demonstreze că merită un loc între titulari, însă randamentul echipei a fost afectat de oboseala acumulată pe parcursul cantonamentului şi de absenţa jucătorilor accidentaţi”, a afirmat Anton Ilie, unul dintre componenţii conducerii tehnice a hunedorenilor.
În primele meciuri amicale, FC Hunedoara a dispus, pe teren propriu de Frontiera Curtici, cu scorul de 4-3, şi de Măgura Cisnădie cu scorul de 1-0. Următorul meci de pregătire al echipei de pe Cerna se va disputa sâmbătă, în deplasare, când hunedorenii vor juca în compania echipei Millenium Giarmata.
FC Hunedoara:  Păduraru – Ciucurescu, Maghici, Mardare (Gheară), Al. Petresc – C. Creciunesc, Ionicescu, D. Creciunesc, Bloj – Bozian, Tecsi. Au mai jucat: Ciubotariu – D. Grigore, A Grigore, Mercurian, Opîrlescu. Antrenori – Mircea Alic jr., Raul Spătaru şi Anton Ilie.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.