Actualitate

Primul club al femeilor pesediste, la Lupeni

Sorina Popa

La Lupeni, s-a lansat, sâmbătă, acţiunea de înfiinţare a Cluburilor Organizaţiilor Femeilor Social Democrate (OFSD) din judeţ.
„Scopul înfiinţării cluburilor îl reprezintă crearea unui cadru de dezbatere şi de activităţi ale femeilor social democrate, simpatizantelor, precum şi a femeilor neîncadrate politic, care militează pentru emanciparea politică, culturală şi civică a reprezentantelor sexului frumos. Ţinta principală o reprezintă implicarea femeilor în societate, îmbunătăţirea  imaginii publice şi politice a acestora, creşterea încrederii în capacitatea lor de a reprezenta factori de schimbare şi de referinţă pentru comunităţile în care trăiesc. În acest scop, cluburile îşi propun să se constituie în platforme de pregătire şi de lansare a viitoarelor personalităţi feminine publice şi politice, cunoscute, apreciate  şi susţinute de comunitate, cu şanse reale de a fi alese sau numite în structurile administraţiei publice locale şi centrale şi în Parlament. Ne propunem ca susţinerea femeilor în funcţii de conducere să se facă pe baza unor criterii de performanţă, promovând modelele feminine autentice, care au valoare profesională şi politică”, a declarat Liliana Ţolaş (foto), preşedinta organizaţiei judeţene a OFSD.
Acţiunea de la Lupeni este prima de acest fel, urmând să se inaugureze în toate oraşele şi municipiile judeţului asemenea Cluburi ale Femeilor Social Democrate.

2 comentarii la „Primul club al femeilor pesediste, la Lupeni

  • Si cine il conduce, babeta aia moscose si trula de Pestrea,zis „motanul incaltat”? Aia cu fiul penal,cu dosar de prunc-ucidere? Ha,ha…prcher twostep

  • „promovând modelele feminine autentice, care au valoare profesională şi politică”

    hai, pa!
    cati bani va da parasuta asta sa tot apara in ziar? la cv-ul ei ar trebui sa taca si sa pupe (eventual) mana lui molot. pardon, nistor…

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura