Primul câştigã alegerile

4 noiembrie 2010 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Sorina Popa

Prefectul judeţului Hunedoara, Attila Dezsi (foto), a declarat că la alegerile care vor fi organizate pe data de 5 decembrie, cine va obţine cele mai multe voturi, va câştiga competiţia. „Şi în cazul candidaţilor independenţi, se respectă această regulă, nu se aplică la alegerile parţiale regula ca persoana care candidează independent să aibă nevoie de 50 la sută plus unul voturi, pentru a fi declarată câştigătoare a alegerilor”, a declarat prefectul de Hunedoara.

Sunt 133 de secţii de votare

Prefectul Attila Dezsi precizează că la alegerile pentru postul de deputat în Colegiul nr. 3 din Haţeg vor fi utilizate doar listele electorale permanente şi cele suplimentare, nu şi listele complementare. Cu alte cuvinte, doar cetăţenii cu domiciliul stabil în acest colegiu vor avea drept de vot pe 5 decembrie 2010.

„Candidaturile se vor depune doar în ziua de 15 noiembrie, nici mai curând, nici mai târziu, iar campania electorală se va declanşa cu 15 zile înainte de data alegerilor”, a adăugat prefectul Attila Dezsi. Potrivit calculelor, ea va demara în 19 noiembrie şi se va încheia în 3 decembrie.

Colegiul Haţeg este format din 23 de localităţi, dintre care două oraşe şi 21 de comune. Pe 5 decembrie, vor funcţiona 133 de secţii de votare. Biroul Electoral Judeţean va funcţiona la sediul Instituţiei Prefectului.

Loading...

Scrie un comentariu

Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
„Panterele negre” trăiesc zile negre

Sportivii de la clubul de tae-kwon-do „Panterele negre”, medaliaţi cu aur şi argint la competiţii naţionale şi internaţionale, nu se...

Foame mare! A furat 41 de kilograme de carne de pui

O vorbă foarte des întâlnită la români este aceea că „de unde munceşti, de acolo mănânci”. Se pare că, după...

Primarul din Teliuc are satisfacţii, dar şi nemulţumiri

Cum îi stă bine unui primar care se gândeşte cum să-şi mai sporească posibilităţile de modernizare a comunei, edilul-şef din...

Închide