Actualitate

Primul câştigã alegerile

Sorina Popa

Prefectul judeţului Hunedoara, Attila Dezsi (foto), a declarat că la alegerile care vor fi organizate pe data de 5 decembrie, cine va obţine cele mai multe voturi, va câştiga competiţia. „Şi în cazul candidaţilor independenţi, se respectă această regulă, nu se aplică la alegerile parţiale regula ca persoana care candidează independent să aibă nevoie de 50 la sută plus unul voturi, pentru a fi declarată câştigătoare a alegerilor”, a declarat prefectul de Hunedoara.

Sunt 133 de secţii de votare

Prefectul Attila Dezsi precizează că la alegerile pentru postul de deputat în Colegiul nr. 3 din Haţeg vor fi utilizate doar listele electorale permanente şi cele suplimentare, nu şi listele complementare. Cu alte cuvinte, doar cetăţenii cu domiciliul stabil în acest colegiu vor avea drept de vot pe 5 decembrie 2010.

„Candidaturile se vor depune doar în ziua de 15 noiembrie, nici mai curând, nici mai târziu, iar campania electorală se va declanşa cu 15 zile înainte de data alegerilor”, a adăugat prefectul Attila Dezsi. Potrivit calculelor, ea va demara în 19 noiembrie şi se va încheia în 3 decembrie.

Colegiul Haţeg este format din 23 de localităţi, dintre care două oraşe şi 21 de comune. Pe 5 decembrie, vor funcţiona 133 de secţii de votare. Biroul Electoral Judeţean va funcţiona la sediul Instituţiei Prefectului.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura