Primele teste pentru retur

21 ianuarie 2011 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Ciprian Marinuţ

FC Hunedoara şi CFR Simeria vor disputa în acest weekend primele meciuri amicale de verificare din anul 2011 cu FC Cugir şi ACU Arad.

Selecţie înainte de cantonament
Cea mai dificilă misiune la amicalul FC Hunedoara (locul 2 în Liga a III-a) – FC Cugir (Liga a IV-a), programat sâmbătă, de la ora 11.00, pe Stadionul „Constructorul” din Hunedoara, o are Ioan Petcu, antrenorul alb-albaştrilor. Tehnicianul trebuie să selecteze dintre cei 33-35 de jucători pe care-i are în prezent la dispoziţie, un număr de 24-25 de fotbalişti, care să formeze lotul cu care echipa va pleca în cantonament la Băile Felix. „Toţi jucătorii aflaţi în probe vor încerca să impresioneze şi să convingă că merită un loc în lotul nostru. Nu e uşor să-i evaluezi după numai un meci sau două, dar încercăm să definitivăm lotul, înainte de acest stagiu de pregătire centralizată. 
Oricum, e posibil să mai apară jucători noi”, a spus Petcu. Staff-ul tehnic al FC Hunedoara a renunţat deja la trei dintre cei patru fotbalişti din spaţiul ex-iugoslav aflaţi în probe. Ioan Petcu l-a păstrat sub observaţie doar pe cel mai tânăr dintre sârbi, respectiv fundaşul central de 22 de ani, Milos Tesic, care ultima dată a evoluat pentru formaţia Mladost Apatin (ultimul loc în Liga a II-a din Serbia).

 

Au găsit „ACU“ din carul pregătirii
CFR Simeria susţine tot sâmbătă, primul joc de verificare din 2011 în compania echipei ACU Arad (loc 13 în Liga a II-a, Seria a II-a), partener deja tradiţional al feroviarilor în jocurile de pregătire. Meciul se va desfăşura pe terenul de la Simeria Veche, în jurul orei 11.00. După acest amical şi alte câteva zile de pregătire la baza proprie din Simeria, echipa pregătită de Sorin Cornea va efectua un cantonament de 10-12 zile la Moneasa sau Geoagiu-Băi. La revenirea din stagiul centralizat de pregătire, CFR  va întâlni, tot pe teren propriu, pe Unirea Alba Iulia (loc 14 în Liga a II-a, Seria a II-a), după care  va organiza un trial la care au fost invitate să participe liderul din B 2, Voinţa Sibiu şi ACU Arad. Pentru meciurile amicale, feroviarii au mai purtat discuţii cu echipele Mureşul Deva, Autocatania Caransebeş şi UTA Arad.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Numărul adopţiilor este în creştere

Pentru 42 de copii din judeţ, anul 2010 a avut un final fericit. Aceştia şi-au găsit o nouă familie, care...

Dacă Bucureştiul e Micul Paris, Parisul nu e Marele Bucureşti

Declaraţiile lui Traian Băsescu, legate de anul 2011, care ar urma să fie un an al ofensivei diplomatice româneşti, deşi...

Gura lumii

Unul dintre cei mai valoroşi fotbalişti din lotul unei echipe din oraşul cu cetate şi-a dat din nou arama pe...

Închide