Primele rezultate finale ale concursului pentru conducerea şcolilor

04-maria-stefanie

Inspectoratul Şcolar Judeţean (IŞJ) Hunedoara a publicat primele rezultate finale ale concursului pentru funcţiile de directori şi directori adjuncţi, constând în cele două probe orale, analizarea CV-ului şi interviul.
Din cei 24 de candidaţi programaţi pentru 17 octombrie, 16 au fost declaraţi admişi, iar opt au fost respinşi. Potrivit inspectorului şcolar general al judeţului, profesor dr. Maria Ştefănie (foto), proba care a pus probleme candidaţilor a fost cea a analizării CV-urilor. Aceasta a mai precizat că aşezările pe funcţii se vor face în decembrie, după încheierea oficială a concursului. Asta, pentru că sunt posturi pentru care concurează mai multe persoane, pe funcţie urmând să rămână candidatul care a obţinut punctajul cel mai mare. Pentru trecerea probelor, candidaţii trebuie să obţină un total de 105 puncte, câte 35 la fiecare probă. Printre candidaţii care au trecut cu brio concursul, se numără profesorul Florin Ilieş, actualul director al Colegiului Naţional „Decebal” din Deva, care a optat pentru acelaşi post. Cei opt candidaţi care nu au trecut de probele orale au vizat funcţii de directori sau directori adjuncţi în unităţi şcolare rurale.
Graficul susţinerii celor două probe orale a fost stabilit de către IŞJ Hunedoara pentru perioada 17 – 21 octombrie. (N. Bumbac)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.