Primele concluzii în anchetele derulate la Poliţia Lupeni

19 martie 2017 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Mai mulţi ofiţeri de poliţie şi subofiţeri sunt cercetaţi disciplinar şi vor ajunge în faţa unei comisii de anchetă a IGPR.
Inspectorii Direcţiei Control Intern din cadrul IGPR au derulat mai multe verificări cu privire la unele abateri reclamate de poliţişti din cadrul IPJ Hunedoara. Totul a pornit de la o serie de plângeri făcute de mai mulţi poliţişti din Lupeni, aceştia acuzându-şi şeful de un comportament dictatorial. Ulterior, câţiva poliţişti care au semnat petiţia împotriva şefului lor au declarat că au făcut acest lucru ”de teamă” şi nu şi-au mai susţinut afirmaţiile. Cert este că şi acest aspect a fost verificat de Corpul de Control al IGPR. Astfel, timp de două săptămâni, specialiştii din IGPR au audiat o serie de poliţişti şi au făcut verificări în legătură cu mai multe aspecte şi de ordin administrativ. Totodată, în urma verificărilor au fost descoperite o serie de abateri de natură penală şi a fost sesizat Parchetul competent. Surse de încredere spun că opt ofiţeri cu funcţie de comandă din cadrul IPJ Hunedoara şi patru agenţi sunt cercetaţi disciplinar şi au fost citaţi la IGPR. (M. Gânju)

Loading...

Scrie un comentariu

Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Accident cu şase răniţi la Merişor

Ieri, în jurul orei 11.40, în zona localităţii Merişor, a avut loc un accident rutier grav, în care au fost...

Florin Oprişa, noul lider al PNL Brad

De sâmbătă, Florin Oprişa este noul preşedinte al organizaţiei municipale a PNL Brad. Al noului PNL Brad. El a fost...

Primarul Ovidiu Furdui candidează la şefia PNL Hunedoara

Primarul comunei Crişcior, Ovidiu Furdui (foto), a declarat, sâmbătă, la alegerile pentru o nouă conducere a PNL Brad, că s-a...

Închide