Comunitate

Primarul Simeriei, Iulius Bedea: Să spunem Stop pandemiei, vaccinându-ne

Primarul orașului Simeria, Iulius Bedea(foto), a vizitat Centrul de vaccinare împotriva Covid de la Centrul de Afaceri.
“Am vizitat Centrul de vaccinare împo­triva COVID-19 Simeria, pen­­tru a ana­li­za si­tuația împreună cu medicul Ciprian Costea, coor­do­­na­to­rul Centrului. Am constatat că si­tuația activității Cen­trului este foarte bună!
Din 13 octombrie de când Centrul a fost redeschis s-au vaccinat 359 persoane până astăzi la ora 12:00. Multe persoane au venit pentru a efectua primul vaccin.
De la deschiderea Centrului și până în prezent ne apropiem de 4.000 persoane vaccinate. Probabil că până la finalul anului vom depăși 5.000 de persoane care s-au vaccinat. Important este să ajungem la minimum 60 la sută populație care a fost imunizată astfel. Este important să participăm cu toții la această acțiune pentru a asigura sănătatea și siguranța populației. Trebuie să punem STOP pandemiei, situația va înceta iar lucrurile vor reveni la normal. Împreună vom reuși”, a spus primarul Simeriei.
Centrul de vaccinare împotriva COVID-19 Simeria a fost redeschis la Parcul de Afaceri Simeria.Programul este de luni până duminică, între orele 08:00 și 20:00. NU este nevoie de programare.Numere de contact Centru: 0790238932 sau 0770471032. (A.Năstase)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.