ActualitateFlashPolitica si administratie

Primarul Simeriei, 6 luni out din PSD

Biroul executiv al organizației ju­de­țene Hunedoara a PSD l-a suspendat, ieri, din partid, pe primarul Simeriei, Iulius Bedea (foto), după ceea ce s-a întâmplat recent la primărie, cu angajatul care nu a vrut să se mute în biroul de la Evidența Populației.

Mutat de la începutul acestei luni
Primarul Simeriei, Iulius Bedea a deranjat din nou! Reamintim că un an­gajat al primăriei, pe numele său Dan Terteci, a fost mutat la Biroul de Evidența Populației, care funcționează în sediul Poliției Simeria, dar el nu a catadicsit să meargă acolo, deși trebuia să o facă de la începutul acestei luni. Una dintre angajatele primăriei a filmat scena în care edilul șef a mers în biroul unde se afla Terteci și i-a cerut să se ducă la noul său loc de muncă. Acesta însă nu s-a mișcat de pe scaun, așa cum se poate vedea și în filmarea „reporteriței” de la primărie. Imediat, filmarea a ajuns, cum se putea altfel, la prefect. Toate acestea au dus la sus­pendarea pentru șase luni din partid a primarului Iulius Bedea.

Prefectul, susținere pentru Coaliția Anti-Simeria
„Este angajatul campion la concedii medicale, care vine la muncă doar să fie plecat de acasă. Este angajatul care își permite să vină în biroul secretarului general al primăriei, să-i arunce do­cumente pe birou și să spună că nu vrea să facă ce i s-a dat ca sarcină de către primar. Este angajatul care s-a plimbat prin vreo trei primării și care a fost trimis la plimbare de primari de prin primăriile unde a lucrat”, susține Bedea.
„Măsura de suspendare din partid vine după ce pre­fectul a postat înregis­trarea din primărie. Eu am cerut colegilor să mă excludă din partid, dar nu s-a dorit asta. Le-am spus colegilor că ceea ce s-a întâmplat acum este din cauza pre­fec­tului. Acesta a venit de mai multe ori în pri­mărie, a intervenit pen­tru consilierii din Coaliția Anti-Simeria și pentru angajații care nu fac nimic toa­tă ziua, iar aceștia fac ce vor, știind că sunt protejați de prefect. Pre­fectul face pre­siuni pe angajați! El îi susține pe salariații le­neși care stau toată ziua și doar vin la ser­viciu să ia salariu. Asta face prefectul!”, a declarat primarul Iulius Bedea pentru MESAGERUL HUNEDOREAN. (S.Popa)