Primarul Oancea a pus piciorul în prag!

21 iulie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Politica si administratie

Sorina Popa

Primarul Devei, Florin Oancea, nu a glumit atunci când a declarat că va lua măsurile care se impun pentru ca în Cartierul Grigorescu, de peste linia ferată, să fie iarăşi linişte.
Se ştie că în zona Grigorescu au fost probleme cu unii romi care făceau gălăgie non-stop, iar cetăţenii ceilalţi de aici nu puteau să se odihnească sau să ducă o viaţă normală din cauza scandalagiilor.
În aceste condiţii, Florin Oancea a iniţiat o hotărâre de consiliu, care a fost şi aprobată vineri, 19 iulie 2019, prin care au fost reziliate două contracte de locaţiune-închiriere pentru locuinţe sociale.
„După cum am promis, am luat astăzi noi măsuri concrete pentru reinstaurarea unui climat civilizat la blocurile sociale din Cartierul Grigorescu. Repet şi mă ţin de cuvânt, cu cea mai mare fermitate: cine nu înţelege să respecte normele de convieţuire civilizată în blocurile sociale ale Primăriei Deva, pleacă!”, a spus edilul şef al reşedinţei de judeţ.
„Prin Hotărâre de Consiliu Local s-a votat rezilierea a două contracte de închiriere pentru două familii care au făcut scandal şi nu o dată, ci de mai multe ori. Vom continua şi cu alte familii care nu conştientizează că dacă nu respectă vecinii, nu respectă comunitatea în care trăiesc, vor pleca unde doresc ei. Să meargă în chirie în altă parte”, a declarat Florin Oancea, primarul municipiului Deva.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Ministrul Intotero, alături de copiii din Tabăra ARC, în vizită la Muzeul Textilelor

În 16 iulie 2019, Tabăra Căprioara de lângă Deva a primit a treia serie de participanţi din cadrul Taberelor ARC,...

ÎNTRE CER ŞI PĂMÂNT. Soacra mică

Dragii mei, cu bineţe vă salut şi vă invit să vorbim despre soacra mică, un subiect puţin abordat, care se...

Internet WiFi în spaţiile publice din Veţel

Comisia Europeană finanţează achiziţia şi instalarea de către primării a unor puncte de acces gratuit la internet wifi în spaţiile...

Închide