ActualitatePolitica si administratie

Primarul municipiului Vulcan va candida pentru un nou mandat din partea PSD

După ce la alegerile de acum 4 ani, primarul municipiului Vulcan, Cristian Merișanu a candidat din partea Pro România, edilul șef s-a întors acasă, în familia social-democraților.

Avantaj
„Cristian Merișanu (ales în 2020 primar al municipiului Vulcan din partea Pro România) a anunțat că, la alegerile din 2024, va candida din partea PSD. Anunțul a fost făcut având în vedere votul exprimat în cadrul ședinței organizației locale a PSD Vulcan, la care am fost invitat alături de colegii mei, ministrul Natalia Intotero și senatorul Cristian Resmeriță.
Practic, Cristian Merișanu se întoarce acasă, în PSD, partid în care a activat peste 20 de ani. Astfel, întoarcerea sa alături de echipa social-democrată este o decizie firească. Cristian Merișanu a demonstrat că experiența acumulată de-a lungul timpului, ca primar, viceprimar sau consilier local, este un avantaj care, folosit cu înțelepciune, stă la baza performanței în administrația locală. Îl felicit pentru decizia luată, mul­țu­mesc organizației locale pentru susținerea manifestată și am încredere că echipa PSD de la Vulcan va fi unită!”, a declarat Laurențiu Nistor, președintele organizației județene Hunedoara a PSD.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura