Primarul municipiului Deva, Florin Oancea, lucrează de acasă

23 martie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Comunitate, Flash

Adriana Năstase

Primarul Devei, Florin Oancea (foto), a revenit pe baricade, după ce a trecut, poate, prin cea mai grea încercare din viaţa sa, fiind infectat cu noul virus.
Dar, primarul nostru s-a vindecat foarte repede, la câteva zile de la internarea sa, alături de administratorul public al municipiului, Adrian David şi de deputatul PNL Lucian Heiuş, toţi trei fiind internaţi la Spitalul de Boli Infecţioase din Timişoara. La o zi de la internare, şi fiica primarului, Laura Oancea, i s-a alăturat la spital. Însă, lucrurile au mers foarte bine şi toţi patru au fost externaţi săptămâna trecută.
Conform protocolului, toţi cei care au fost infectaţi cu COVID-19 şi s-au vindecat mai trebuie să stea acasă, izolaţi, două săptămâni. De ieri, primarul Florin Oancea a început munca, de la biroul de acasă, evident. Aşa poate coordona activitatea primăriei, mai ales că ne aflăm într-o perioadă în care mâna fermă a primarului este necesară. Dar iată ce a scris edilul şef al municipiului reşedinţă de judeţ pe pagina sa de Facebook:
„Dragi deveni,
Începând de astăzi, luni, 23 martie, îmi reiau prerogativele de Primar al Municipiului Deva – pe care, timp de o săptămână, le-am delegat celor doi viceprimari.
Următoarele două săptămâni voi fi încă în perioada de carantină la domiciliu, la care mă obligă protocolul medical după externarea mea din Spitalul de Boli Infecţioase «Victor Babeş» Timişoara.
Prin metodele de comunicare alternative pe care le am la dispoziţie, voi coordona direcţiile Primăriei, astfel încât cetăţenii Devei să beneficieze de cele mai bune servicii din partea municipalităţii.
Vă rog să respectaţi toate indicaţiile comunicate de autorităţi, pentru a reuşi, împreună, să trecem cu bine peste această perioadă dificilă.
Vă mulţumesc, încă o dată, pentru susţinere şi gândurile bune pe care mi le-aţi transmis. Am încredere că, nu peste mult timp, ne vom relua, cu toţii, cursul normal al vieţii”.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Boxerii români se află în autoizolare

Turneul de box de calificare de la Londra a fost întrerupt după două zile de la debut din cauza coronavirusului....

Barajele pentru CE de fotbal, în luna iunie

Comitetul Executiv UEFA, desfăşurat la Nyon pe data de 17 martie, a decis ca toate partidele interţări programate iniţial în...

Marian Drăgulescu mai speră la medalia olimpică

Gimnastul Marian Drăgulescu (foto), singurul din lotul masculin al României calificat la Jocurile Olimpice de la Tokyo, s-a autoizolat după...

Închide