„Primarul Irimie vrea sã fie lãudat şi când doarme”

Mirel Dubar Soimus (1)Natalia Bumbac

Sătul de atacurile venite din partea adversarilor politici, la care a fost expus în ultimele săptămâni, consilierul local al comunei Şoimuş, Mirel Dubar (foto), preşedintele organizaţiei PSD din localitate, a venit la redacţie şi a solicitat să-i publicăm punctul de vedere referitor la toate aceste atacuri, purtate mai ales în  Gazeta de Şoimuş, o publicaţie editată de Primăria Şoimuş. Mirel Dubar susţine că picătura care i-a umplut paharul au fost: „minciunile spuse la adresa sa în ziarul personal al primarului Irimie, tipărit din banii cetăţenilor comunei.”
„Să vină cu dovezi”
„Înainte de a spune adevărul despre cum stau lucrurile în organizaţia PSD Şoimuş şi care sunt relaţiile cu fostul membru al organizaţiei noastre de partid, Paul Vlad, trebuie să explic ce-i cu aşa zisul ziar «Gazeta de Şoimuş». Este o tipăritură care costă foarte mulţi bani, finanţată din bugetul local, din taxele şi impozitele plătite de cetăţenii comunei. În loc să plătească 3.500 de lei lunar pe acea fiţuică, într-un an de zile suma ajungând la aproape jumătate de miliard de lei vechi, mai bine ar face ceva în folosul oamenilor. Vreau să spun că tot ce se scrie în acea tipăritură, pe care Irimie o numeşte gazetă locală, sunt numai aberaţii şi minciuni despre adversarii politici şi laude la adresa primarului. Acest băiat şi când doarme vrea să fie lăudat.
În numărul din ianuarie al respectivei fiţuici sunt atacat într-un articol în care este inclusă o declaraţie a lui Paul Vlad, fostul nostru coleg de partid, care a plecat şi s-a alăturat primarului, cu care, de altfel, a fost coleg în defunctul PDL. Ceea ce se relatează acolo nu este nimic adevărat. Nu am făcut nici o plângere în numele lui la DNA, pentru a reclama ilegalităţile făcute de Irimie. Îl invit pe Paul Vlad să demonstreze contrariul, să arate o copie a acelei plângeri, sau o citaţie în care a fost chemat la DNA în calitate de reclamant după aşa zisa plângere, pe care spune că am depus-o eu în numele lui. Sunt convins că nu are aşa ceva. Probabil a preferat să treacă de partea lui Irimie, din motive pecuniare”, a concluzionat Mirel Dubar.
„Lucrările sunt de cea mai proastă calitate posibilă”
În plus, consilierul local a făcut o radiografie scurtă a celor patru ani de când Irimie se află în „fruntea bucatelor”, ca prim administrator al comunei Şoimuş, arătând că nu s-a făcut nimic important pentru cetăţeni în această perioadă. „Irimie nu a făcut aproape nimic pentru cetăţeni în cei patru ani de când a fost ales. Şi-a văzut doar de propriile interese. Dacă a construit ceva, a construit chestii care nu erau stringente pentru oamenii din Şoimuş. A schimbat acoperişuri când nu era cazul, a schimbat culorile la clădirile ridicate de fosta administraţie a comunei. Iar lucrările pe care se chinuie să le facă  sunt de cea mai slabă calitate posibilă, cum ar fi cele de la reţeaua de apă şi canalizare, lucrări la care a depăşit termenul şi nici nu se ştie când le va încheia”, a spus Mirel Dubar, liderul social-democraţilor din comuna Şoimuş.

One thought on “„Primarul Irimie vrea sã fie lãudat şi când doarme”

 • 4 februarie 2016 la 13:08
  Permalink

  Cu tot respectul pentru acest domn Mirel Dubar as dorii sa fac unele precizari
  -Sunt PSD-ist cu state vechi si parintii mei au fost la fel , sunt mandru de acest lucru si incerc sa transmit mai departe doctrina social democrata ori de cate ori am ocazia.
  Trebuie sa recunosc ca acest tinerel Irimie a facut ceva in comuna si daca nu o recunoastem inseamna ca ori suntem orbi , ori vom fi catalogati ca si oameni de rea credinta cea ce nu se doreste pentru ca ti se va pune eticheta si increderea sa o recuperezi nu mai poti.Ce este adevarat din ce spune Mirel este ca acest domn Irimie este un MARE MINCINOS si incearca prin orice metoda sa discrediteze, promite multe lucruri si nu se tine de promisiune insa cel mai grav aspect ar fi ca astfel de oameni nu merita sa fie primary pentru ca lumea este mintita pentru voturi in acest moment . Nu inteleg de ce Mirel a luat aceasta atitudine sa intre in acest joc murder sa arunce cu noroi si nu isi vede de treaba lui de comerciant, familist si om din familie buna care nu face altceva decat sa se bage in cocina cu porcii…insa riscul va fi sa piarda increderea oamenilor putini care il sustin.
  Daca ar fi sa fiu impartial politic ar trebui sa il votam pe Irimie in viitoarele alegeri pentru ca a facut multe si nu trebuie sa negam aceste merite ale lui…prin sacrificii, minciuni, sau alte matrapazlacuri–DAR A FACUT ! Daca este sa privesc ca PSD-ist–Nu merita pentru ca este un mincinos, un om ranchiunos, si-a angajat toti prietenii si rudele la primarie si este un fel de grup infractional organizat care ar trebui probabil verificat de autoritati…se poate sa nu fie , insa clar trebuie verificat.

  Pentru a sumariza-Cred ca nu este un moment bun pentru candidature la Primaria Soimus a domnului Mirel-se stie de toata lumea ca este un pierdant SIGUR si e pacatsa fie aruncat in cusca leeilor intron asa mod.

  Cu respect, un cititor.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.