ActualitateFlashPolitica si administratie

Primarul Florin Oancea: Manipulare! Minciună! Nu vrea nimeni să distrugă terenul de sport din Dorobanți!

Sorina Popa

Primarul municipiului Deva, Florin Oancea (foto stânga), și administratorul public Traian Berbeceanu (foto dreapta), au organizat, ieri, o conferință de presă după ce au apărut, în spațiul virtual, mai multe informaţii cum că se vrea distru­gerea unui teren de sport din Cartierul Dorobanți.

A mers în zonă și a discutat cu cetățenii
Edilul șef al Devei a declarat că au fost aruncate tot felul de minciuni, ba că în acel loc se va construi un bloc, ba că primarul vrea să facă o parcare.
Pentru a afla adevărul, primarul Florin Oancea a declarat:
„Au apărut postări și comentarii pe Facebook în legătură cu terenul de sport din Cartierul Dorobanți. Sunt acuzații, cum că primarul vrea să construiască un bloc pe acel loc. Manipulare! Minciună! Am fost acolo, am discutat cu cetățenii din zonă. Unii vor ca în locul terenului de sport să fie construită o parcare, alții vor să rămână te­renul. Le-am cerut oamenilor să facă o listă cu semnături a celor peste 200 de per­soane care locuiesc în blocurile 27, 28, 29 și 30 din Dorobanți. Nu primarul Devei a luat decizia de a schimba destinația locului! Eu sunt dator să-i ascult pe deveni, să văd ce doresc. Ca atare, la 1 aprilie voi avea lista respectivă și vom lua o decizie la primărie. E adevărat, acolo se pot face 40-45 de locuri noi de par­care. Noi am demarat reabilitarea infra­struc­turii tuturor cartierelor din mu­ni­cipiu, zone verzi, trotuare, covor asfaltic. Am început cu Cartierul Dorobanți”, a declarat Florin Oancea, edilul șef al reședinței de județ.

Trist că aruncă informații false
Administratorul public al Devei, Traian Berbeceanu, susține că „nu s-a pus problema schimbării destinației acelui teren. Este trist că trebuie să dezmințim niște informații false, care au fost aruncate în spațiul virtual și de consilieri locali din Deva. Vom face exact acele lucrări pe care le vor cetățenii. Consilierii locali USR și conducerea județeană a USR au informații eronate. Sunt tendențioși”.
Primarul spune că devenii trebuie să cunoască adevărul.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura