Primarul Florin Oancea „ameninţă” cu investiţii de 100 milioane de euro

 

Sorina Popa

La 100 de zile de când a fost învestit în funcţia de primar al municipiului Deva, Florin Oancea (foto) a venit în faţa devenilor pentru a face un raport al activităţii sale de până acum.
S-a muncit intens, chiar dacă rezultatele încă nu se văd. Am plecat de la ideea că, e important să faci ordine în primărie, ca să poţi face după aceea în oraş. S-au făcut paşi importanţi. Am iniţiat 125 hotărâri, din care 116 au fost aprobate, un procent de 96 la sută. În audienţă au venit, în acest timp, peste 2.000 de persoane. Am spus că mă interesează transparenţa faţă de cetăţeni şi eficienţa angajaţilor primăriei. De aceea, avem o nouă organigramă. Sunt peste 100 de persoane în faza de preavize în acest moment. Unii s-au pensionat ori au plecat din oraş. Vom face angajări acolo unde e nevoie de oameni. Dar vor fi angajări în acele servicii unde este necesar personal, cum este SPIGM, unde este nevoie de muncitori. Pe de altă parte, am avut mai multe întâlniri cu oameni de afaceri străini. Municipiul Deva are potenţial, investitorii sunt interesaţi să investească aici. Este vorba de investiţii de aproape 100 de milioane de euro”, a declarat primarul municipiului Deva.

 

One thought on “Primarul Florin Oancea „ameninţă” cu investiţii de 100 milioane de euro

  • 12 martie 2018 la 12:16
    Legătură permanentă

    Deocamdata se lauda doar cu concedieri…restul doar vorbe. Trebuia sa faca loc pentru unii ca foarte subtil zice ca vor fi si angajari. Cat de investitori…praf in ochi…basme

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.