Primarul din Vorţa, împăcat cu soarta

Magdalena Şerban

Când ai  în mână frâiele unei comunităţi de munte, cu sate ce suferă de pe urma depopulării şi oameni bogaţi doar sufleteşte, viaţa de primar nu e chiar uşoară, aşa cum nici banii nu prea trag la bugetul local.
„Suntem cam defavorizaţi de soartă, dar oamenii nu uită să-şi plătească dările. Pot spune că încasările de taxe şi impozite au trecut pragul de 70 la sută până acum şi sunt convins că vom încheia, cu bine, anul 2012. Nu ne putem lăuda cu un buget local mare, aproximativ 80.000 de lei, ce provin din impozite şi taxe, şi nici cu firme care să aibă vreo activitate intensă la noi în comună. Avem doar câteva mici magazine şi un composesorat. Nici lemn de valoare nu este în zonă, aşa că masa lemnoasă nu are preţ pentru posibilii investitori. Cum e, aşa ne ducem soarta, însă încercăm să o mai îmbunătăţim cu proiecte pe bani europeni sau guvernamentali”, a arătat Emil Radu Bureană (foto), primarul comunei din Vorţa.

One thought on “Primarul din Vorţa, împăcat cu soarta

  • 12 noiembrie 2012 la 12:22
    Permalink

    Da, Dom’Primar s-a impacat cu soarta pentru ca salariul l-a incasat 100 % si nu pe baza realizarii veniturilor de la primarie!!
    Ca de era altfel, inchidea de mult usa si o lua si el pe „drumuri europene” !!
    🙂

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare