Primarul din Toteşti, cel mai tare din ţară

Adriana Năstase

Primarul comunei Toteşti, social-demo­cratul Tiberiu Pasconi (foto), are trei man­date în fruntea comunităţii. În urmă cu opt ani, el a obţinut sco­rul cel mai mare din ţară la ale­gerile locale, reu­şind să câştige un nou mandat de primar al comu­nei Toteşti, cu 96 la sută din voturile locuitorilor. În urmă cu patru ani, Tiberiu Pasconi a câş­tigat primăria cu sco­rul de 92 la sută dintre voturile alegă­to­rilor, fiind pe locul al doilea pe ţară dintre primari.
Când spui Tiberiu Pasconi spui seriozi­tate, muncă şi corectitudine. Astăzi, vă pre­zentăm doar două din obiectivele pe care edilul şef din Toteşti le-a finalizat în man­datul de primar 2016-2020.

Este vorba de proiectul de reabilitarea şi re­compartimentarea Şcolii Generale (foto1) din satul Păclişa. Unitatea a fost modernizată com­plet, iar elevii pot merge acum la şcoală în condiţii foarte bune.
O altă investiţie realizată în cel de-al treilea mandat al primarului din Toteşti este modernizarea căminului cultural (foto2) din satul Cârneşti.

 

Comandat de PSD – Organizaţia Judeţeană Hunedoara
CMF – 21200019
Executat de MEDIA HUNEDOREANĂ SRL Deva

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.