ComunitateFlash

Primarul din Şoimuş: Pe aici nu se mai trece!

Sorina Popa

Zeci de săteni din comuna Şoimuş au mers la primărie, pentru a depune reclamaţii, supăraţi că maşinile constructorului autostrăzii le distruge terenurile, dar şi casele.
Primarul comunei, Mihai Irimie, a anunţat conducerea firmei constructoare, cu câteva zile în urmă, despre această problemă, însă el susţine că nimeni nu a venit pe teren să vadă ce se întâmplă.

A chemat poliţia în ajutor
„Lucrurile nu mai pot continua astfel. Astăzi (n.r. ieri), am oprit accesul maşinilor pe terenul care aparţine primăriei. Am solicitat ajutorul Poliţiei Locale şi Poliţiei Naţionale, pentru a interveni, în caz că muncitorii de la firma care construieşte autostrada Deva-Orăştie nu se vor supune deciziei respective. Păşunea primăriei a fost în întregime distrusă. Nu mai este fir de iarbă acolo. Este inadmisibil ce se întâmplă şi lucrurile nu mai pot continua astfel. Maşinile aruncau acolo pietre şi au transformat păşunea în loc de parcare. De acum, nu mai au voie să intre pe păşunea primăriei”, a declarat Mihai Irimie, primarul comunei Şoimuş.
Zeci de săteni sunt şi ei nemulţumiţi că maşinile respective traversează terenurile lor, deşi nimeni nu le-a permis acest lucru. „Sunt şi multe case din satul Bălata, fisurate, din cauza utilajelor care trec zilnic pe acolo. Maşinile sunt ale firmei Strabag. Am trimis către această firmă mai multe adrese, dar nu s-a luat nici o măsură. Ca atare, am decis să pun piciorul în prag”, a adăugat edilul şef din Şoimuş.
Reprezentanţii firmei Strabag susţin că vor verifica toate problemele apărute la Şoimuş şi vor lua măsurile neceare.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura