Politica si administratie

Primarul din Simeria dorește reînființarea Maternității în oraș

Sunt demersuri pentru reînființarea Maternității în Simeria.
„Reînființarea maternității și accesul la servicii medicale de obstetrică-gine­co­logie în Spitalul General Căi Ferate Simeria este o prioritate pentru noi.Mulțumesc dom­ului deputat Viorel Sălan pentru spri­jinul constant oferit Simeriei și demersurile inițiate în acest scop de la nivelul
Parlamentulului României”, susține pri­marul orașului Simeria, Iulius Bedea (foto). La Spi­talul CF Simeria a funcționat în perioada 1963-1975 o maternitate. În pre­zent, în Simeria sunt 13.604 locuitori, in­clu­zând în statistica și localitățile aparți­nă­toa­re. Con­form datelor furnizate de Serviciul Public Comunitar Local pentru Evidența Per­­soa­nelor, din anul 2011 până în prezent, s-au născut în Simeria în medie 100 de be­beluși pe an.
„Primăria Simeria dorește să se implice ac­tive în asigurarea accesului comunității la ser­vicii medicale și să devină partener în pro­iec­te­le relevante în domeniu, luând în con­si­de­rare și oportunitățile de finanțare oferite prin Programul Operațional Să­nă­tate”; a spus edilul șef al Simeriei, Iulius Bedea. (A.Năstase)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.