Primarul din Sarmizegetusa, răpus de noul virus

15 noiembrie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Primarul comunei Sarmizegetusa, libe­ralul Adrian Cordoş (foto), a murit vineri după ce, în urmă cu circa două săp­tă­mâni, s-a infectat cu noul coro­na­virus, potrivit unui anunţ al organizaţiei judeţe­ne PNL Hunedoara.
În vârstă de 52 de ani, împliniţi în urmă cu două zile, edilul local era inter­nat la Spi­talul din Hune­doara, în stare gravă. “Adrian Cordoş, primarul liberal al comunei Sar­mi­ze­getusa, a pierdut astăzi lupta cu virusul care ne-a năpăstuit. O luptă surdă şi ne­dreap­tă, a cărui victimă cade un coleg excep­ţional, un primar iubit de comunitate, un om bun. Virusul ucigaş nu face dife­ren­ţa între noi, între partidele din care facem parte, între statutul social pe care îl avem şi ne poate răpi un om drag în orice mo­ment. Deşi unii ar vrea să ne dezbine, să ne împartă în tabere şi să ne prăpădim, e timpul să ne unim, să luptăm cu toţii, nu cu arma, nu pe front, ci având grijă unii de alţii, purtând mască şi respectând restric­ţiile impuse. Suntem alături de familia îndurerată şi ne rugăm ca Dumnezeu să îl ierte şi să îl odihnească cu drepţii pe bunul nostru coleg Adrian Cordoş!”, a notat preşedintele filialei judeţene PNL Hune­doa­ra, Vetuţa Stănescu, într-un me­saj pos­tat pe pagina de Facebook a organizaţiei.
Adrian Cordoş a devenit primar al co­munei Sarmizegetusa în anul 2016, după ce vreme de 12 ani a fost viceprimar al aces­tei aşezări din judeţul Hunedoara, iar la scrutinul din septembrie a câştigat un nou mandat. (A. Năstase)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Fără locuri la ATI

Spitalele din judeţ care tratează pacienţii cu COVID-19 nu mai au nici un loc liber la secţiile ATI, toate fiind...

Hunedorean înjunghiat în faţa locuinţei

Suspectul a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore. Judecătorii au decis că poate fi cercetat pentru tentativă de...

Şeful Insemex Petroşani, cu echipa la Piatra Neamţ

Ieri, a fost protest în centrul oraşului Piatra Neamţ, acolo unde 10 oameni au murit la ATI în urma unui...

Închide