Primarul din Sarmizegetusa, răpus de noul virus

Primarul comunei Sarmizegetusa, libe­ralul Adrian Cordoş (foto), a murit vineri după ce, în urmă cu circa două săp­tă­mâni, s-a infectat cu noul coro­na­virus, potrivit unui anunţ al organizaţiei judeţe­ne PNL Hunedoara.
În vârstă de 52 de ani, împliniţi în urmă cu două zile, edilul local era inter­nat la Spi­talul din Hune­doara, în stare gravă. “Adrian Cordoş, primarul liberal al comunei Sar­mi­ze­getusa, a pierdut astăzi lupta cu virusul care ne-a năpăstuit. O luptă surdă şi ne­dreap­tă, a cărui victimă cade un coleg excep­ţional, un primar iubit de comunitate, un om bun. Virusul ucigaş nu face dife­ren­ţa între noi, între partidele din care facem parte, între statutul social pe care îl avem şi ne poate răpi un om drag în orice mo­ment. Deşi unii ar vrea să ne dezbine, să ne împartă în tabere şi să ne prăpădim, e timpul să ne unim, să luptăm cu toţii, nu cu arma, nu pe front, ci având grijă unii de alţii, purtând mască şi respectând restric­ţiile impuse. Suntem alături de familia îndurerată şi ne rugăm ca Dumnezeu să îl ierte şi să îl odihnească cu drepţii pe bunul nostru coleg Adrian Cordoş!”, a notat preşedintele filialei judeţene PNL Hune­doa­ra, Vetuţa Stănescu, într-un me­saj pos­tat pe pagina de Facebook a organizaţiei.
Adrian Cordoş a devenit primar al co­munei Sarmizegetusa în anul 2016, după ce vreme de 12 ani a fost viceprimar al aces­tei aşezări din judeţul Hunedoara, iar la scrutinul din septembrie a câştigat un nou mandat. (A. Năstase)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare