Comunitate

Primarul din Pui nu renunţă la proiectele de modernizare a comunei

Adriana-Raluca Mîţ

De peste şase ani, de când este primarul comunei Pui, Victor Stoica (foto) s-a luptat fără odihnă pentru a face viaţa locuitorilor cât mai bună. După ce a asfaltat o bună parte din drumurile comunale, a modernizat majoritatea căminelor culturale şi a renovat şcolile generale, primarul are şi acum o serie de proiecte în derulare.

Este vorba de construirea unei baze sportive multifuncţionale – teren de fotbal dotat cu tribune şi vestiare, o pistă pentru atletism, care va înconjura terenul de fotbal şi o groapă pentru sărituri în nisip. S-a finalizat deja documentaţia necesară construirii unui bloc ANL, în localitatea Pui, pentru tinerii căsătoriţi. Victor Stoica nu a pierdut ocazia de a moderniza drumurile de acces către terenurile agricole ale sătenilor, aşa că a depus un proiect şi pe Măsura 1.2.5., pentru pietruirea sau asfaltarea a şase kilometri de drumuri. Atent la doleanţele locuitorilor din comună, primarul a intervenit la Compania de Drumuri, pentru crearea, în satul Galaţi, a unei subtraversări a DN 66, ce va asigura accesul animalelor la păşune.

La fel ca în alte zone din judeţul Hunedoara, şi în comuna Pui, ploile din ultima săptămână au făcut ravagii. Au fost inundate satele Galaţi, Şerel şi Ruşor, iar mai multe hectare de teren agricol au fost distruse. Pentru îndepărtarea efectelor, familiile afectate sunt ajutate de angajaţii serviciilor din subordinea primăriei. „Este o perioadă grea, fiindcă banii sunt puţini. Avem poiecte în derulare pe care trebuie să le cofinanţăm. A venit şi această pacoste de inundaţii peste noi. Sperăm să facem faţă problemelor”, a declarat primarul comunei Pui.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura