Primarul din Oradea a venit la Deva să-l susţină pe Florin Oancea

10 octombrie 2017 | 2 Comentarii | Publicat in: Politica si administratie

Primarul municipiului Oradea, Ilie Bolojan (în foto, dreapta), a susţinut, ieri, o conferinţă de presă, alături de Florin Oancea (în foto, stânga), candidatul PNL la Primăria Deva. Bolojan şi-a luat o zi de concediu, pentru a veni la Deva, în scopul susţinerii lui Oancea pentru alegerile din 5 noiembrie.
Salariaţii, cu camerele video pe ei
Primarul din Oradea, aflat la al treilea mandat, a arătat la Deva cum a reuşit să atragă investitori la Oradea şi să facă din instituţie una în care salariaţii lucrează pentru cetăţeni. „Fiecare angajat de la Departamentul de relaţii cu publicul are o cameră video pe birou, se înregistrează toate discuţiile avute cu cetăţenii. În aceste condiţii, totul se stochează timp de şapte zile, şi nu avem probleme dacă oamenii sunt nemulţumiţi, vedem înregistrările şi luăm măsurile care sunt necesare”, a declarat primarul Ilie Bolojan.
„Am reuşit la Oradea, să realizăm un parc de afaceri, care se întinde pe o suprafaţă de 120 de hectare. Lucrează aici peste 6.000 de oameni. Cotele care ne revin din impozitele pe salarii se ridică la peste 1,5 milioane de euro pe an, de la parcul de afaceri. Sunt convins că Florin Oancea va prelua proiectele pe care le-am implementat cu succes la Oradea. Evident, cele care se pretează pentru Deva”, a spus Ilie Bolojan, prim vicepreşedinte al PNL.
Învaţă de la primarii cu experienţă
Florin Oancea a declarat că Ilie Bolojan a venit la Deva să fie „alături de mine şi de colegi, să mă susţină (n.r.-pentru funcţia de primar al Devei) şi să ia pulsul municipiului Deva. Vreau să învăţ cât mai multe din experienţa lui Ilie Bolojan, unul dintre primarii PNL de succes. Avantajul, ca viitor primar, este că îmi va fi mult mai uşor să implementez proiecte care au fost deja făcute la Oradea, Arad, Timişoara sau Cluj Napoca. Municipiul Deva va fi revigorat. Deva va deveni un oraş dinamic”, a spus Florin Oancea, candidatul PNL la funcţia de primar al municipiului Deva la alegerile parţiale din 5 noiembrie 2017. (S. Popa)

Loading...

Comentarii (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Nicolae spune:

    Putea sa-si trimita soferul (traditional) . Si asa nu-l cunosc devenii ! 🙂 🙂

  2. Unu spune:

    Bolojan ala le da clasa multora! Astept ziua in care sa vad un primar din Hunedoara, ca iese din letargie si incepe chiar sa se ocupe de orasul/comuna pe care o conduce!

Scrie un comentariu

Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Despre oraşul inteligent Deva

O modă nouă în România prinde contur, mai ales în Transilvania: oraşe care îşi propun să devină „Smart City”, adică...

CNS Cetate Deva a obţinut a doua victorie a sezonului

Gruparea din reşedinţa judeţului a învins ieri, în deplasare, pe CSU Caiova II, scor 1-0, într-o partidă din cadrul etapei...

Florin Costea a semnat cu ACS Şirineasa

Liderul seriei a IV-a din Liga a III-a, ACS Şirineasa, a dat lovitura pe piaţa transferurilor, reuşind să obţină semnătura...

Închide