Primarul din Băcia a rezolvat problema intabulării locuinţelor din fostele blocuri CFR

2 februarie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Comunitate

Primarul din Băcia, Florin Alba (foto), s-a străduit să rezolve o problemă spinoasă a unora dintre cetăţenii comunei. Este vorba de intabularea locuinţelor din blocurile şi pavilioanele din comună.
Este vorba de 31 de apartamente situate în blocurile CFR din satul Tâmpa. Prima etapă a fost finalizată. Urmează ca în etapa a doua să fie intabulate şi celelalte locuinţe situate în pavilioanele din Tâmpa şi Băcia. Intabularea acestor locuinţe este o poveste mai veche, demarată cu mult timp în urmă, dar la fel ca şi în cazul pasajului CFR din Tâmpa, nu a putut niciodată să fie finalizată. Până acum. Primarul din Băcia, Florin Alba, a făcut numeroase demersuri la Regionala CFR din Timişoara şi la Ministerul Transporturilor, a reuşit să pună lucrurile în mişcare şi, cel mai important, să finalizeze aceste probleme. (A.Năstase)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Diplomă de excelenţă pentru campioana din Băiţa

În numele administraţiei publice din Băiţa, primarul Damian Diniş i-a acordat sportivei Daniela Mihaela Popa o diplomă de excelenţă şi...

Şeful Prefecturii Hunedoara susţine că directorii de la deconcentrate care nu-i slujesc pe cetăţeni vor pleca de pe posturi. Vasilică Potecă: Sunt un prefect care respectă regulile!

MESAGERUL HUNEDOREAN i-a solicitat un interviu prefectului judeţului, Vasilică Potecă (foto), la o lună de la numirea sa în această...

Bătută pentru că a intentat divorţ

O femeie din Hunedoara, de 35 de ani, a fost bătută în plină stradă de soţul turbat de furie. Bărbatul...

Închide