Primarul Devei, Petru Mãrginean, şi-a depus candidatura pentru un nou mandat

lansare marginean (4) Natalia Bumbac

Candidatul PNL pentru Primăria Deva, primarul Petru Mărginean, s-a înscris oficial în bătălia electorală din vară pentru un nou mandat. Ieri, însoţit de aproximativ 200 de susţinători, edilul Devei a depus documentaţia necesară înscrierii candidaturii la Biroul Electoral de Circumscripţie Locală Deva. De asemenea, au fost depuse candidaturile pentru Consiliul local al municipiului, liberalii deveni având liste cu aproape 11.000 de semnături din partea susţinătorilor.
La ieşirea din BECL, Petru Mărginean a declarat că dacă va obţine un nou mandat de primar al Devei, va continua proiectele începute în 2012-2016. „Voi fi aproape de cetăţenii municipiului şi vom face în aşa fel încât oamenii să fie mulţumiţi. Avem mai multe proiecte de viitor. La unele dintre acestea se lucrează, dar primul pe listă este cel referitor la finalizarea lucrărilor de la Cetatea Deva”, a declarat Petru Mărginean, primarul Devei. Edilul şef al municipiului reşedinţă de judeţ a mai spus că va avea o campanie axată pe proiecte şi pe soluţii la nevoile cetăţenilor, fără a lansa atacuri la adresa contracandidaţilor săi.  lansare marginean (9)
La depunerea candidaturii a fost prezent preşedintele PNL Hunedoara, deputatul Bogdan Ţîmpău, şi senatorul Dorin Păran. Pe lângă susţinerea pe care a arătat-o edilului Devei, liderul liberalilor hunedoreni a mai spus că scorul pe care partidul îl va obţine va fi de peste 40 la sută.

11 comentarii la „Primarul Devei, Petru Mãrginean, şi-a depus candidatura pentru un nou mandat

 • 21 aprilie 2016 la 22:52
  Permalink

  Verificati la Bitoul de circumscriptie locala daca dosarele de canfidatura au fost acceptate sau au fost restituite inapoi pentru ca au fost intocmite gresit. Daca au fost in regula ar trebui sa fie candidaturile PNL-lui afisate si un proces verbal de accptare a candidaturilor intocmit.
  Se pare ca echipa „competenta” a lui Mar-gelatu si a Bogdaneilor a fost doar la poze azi la primarie ca dosarele de candidatura erau toate gresite

 • 21 aprilie 2016 la 23:09
  Permalink

  Deva are încredere in Petru Marginean

 • 21 aprilie 2016 la 23:11
  Permalink

  PNL o barca in deriva.
  Mai Bogdane, PNL ul asta foarte tare aduce mai nou a PCR.
  Pacat ca prin ambele au trecut si trec si oameni de valoare.
  Politica „de cadre” e sub ZERO. Nimeni nu se ocupa de membri, de atragerea si fixarea lor.
  Ati luat in brate abjectia lui Stolojan, un comunist visceral de formatie, prin care impunea ca fiecare candidat sa-si sustina financiar candidatura (si nu doar), dar bineanteles asta nu i se aplica siesi.
  Pe unii vi i-a luat DNA.
  Unii au plecat simtindu-se marginalizati.
  Altii (multi) fiind doar oportunisti, au fost in trecere.
  Pe altii ati reusit sa-i ingretosati fantastic, dar bineanteles nu va pasa.
  De fapt voua va pasa DOAR de votanti, in nici un caz de membrii.
  TOATE organizatiile locale, trimit „la ordin”, tabele de membri, dar POLITICA INTERNA, nu se mai face de foarte mult timp.
  Veti aveaq o surpriza la alegeri de nu o sa o puteti duce.
  Da’asa va trebuie si voua si nou, va meritati soarta cu varf si indesat, si voi si noi.
  De foarte multi ati profitat, si la fel de repede i-ati lasat balta.
  Da da , pe aia mici care nu doar lipeau afise, ci au crezut in ideea liberala.
  Bogdane, de curiozitate, aveti vreo statistica cu membri mai vechi de 20 de ani ? care nu au fost in alte partide ? care nu au trecut de 50 de ani si care NICIODATA nu au cerut nimic ? care in mai bine de 20 , 25 de ani nu au dosare penale? aveti mai mult decat CVuri fabricate in Vale ? cati membri cu diplome universitare emise de universitati de stat cu scoala „la zi” aveti ??? pai ca sa-i minti pe altii ca-ti pasa, trebe sa-ti pese si sa arati asta oamenilor tai, mai frate.
  Nici un partid dupa 89 nu face asa ceva.
  De asta le e greata la cei mai multi. Nu apoliticilor, ci acelora care au tras in campanii, care au fost (multi), loviti de adversari.
  Asa s-a dus calitatea acolo unde e, si ati ajuns sa cautati in arhive candidati.
  Pacat ca in politica si in administratie au ramas doar puberi habarnisti si octogenari infectati cu virusul PCR.
  Bai dar bruma de 30-50 care numai sunt doriti nici in firme nici in politica, cu astia ce faceti ?

 • 22 aprilie 2016 la 9:57
  Permalink

  Eu il sustin pe Petru Marginean, nu stiu de ce va legati de nimicuri de lucruri care poate nici nu exista doar va doriti sa manipulati prin dezinformare. Exista o procedura pe care o respecta toate partidele cu depunerea listelor, dupa depunere acestea sunt verificate, clar ca nu le-au verificat pe loc, dar asa de mult va place acum sa interveniti si sa manipulati intentionat pe cei care citesc. Fiecare partid are postacii lui, fiecare candidat are oameni platiti sa scrie aici, noi oamenii de rand vedem asta si ne este greata de voi si de cum incercati sa ne manipulati.

 • 22 aprilie 2016 la 11:29
  Permalink

  Minciuni si lucruri penibile, ai dreptate Alina trebuie sa citim aici tot felul de mizerii, noi oricum votam cu cel pe care il consideram capabil pentru a fi primar. Eu il sustin pe Petru Marginean!

 • 22 aprilie 2016 la 13:05
  Permalink

  Eu votez cu Marginean doar daca scoate „tzatele” de pe strazi.

 • 22 aprilie 2016 la 13:39
  Permalink

  petru marginean are cele mai multe proiecte pe fonduri europene.DEVA vrea Petru margineanu primar

 • 22 aprilie 2016 la 22:21
  Permalink

  Ba , doar Machiavelli are dreptate, restul sunteti niste pupincuristi. Jos cu Petru Marginean.

 • 23 aprilie 2016 la 8:32
  Permalink

  Aiici sunt comentatori refulați, majoritatea, și interesați. Unii, precum Machiavelli, se dau români imparțiali dar, în realitate, fac jocul unui partid. Asta este o golănie indiferent de partidul pe care îl adoră. Perversitatea maximă constă în încercarea de a influența opinia publică.

 • 26 aprilie 2016 la 9:17
  Permalink

  Grati , sfintia ta, nu fi golan, ca nu-ti sade bine obrazului.
  Machiavelli ai dreptate, dar oarecum prea trista pentru tineri infierbantati, cu prea putin respect, cu tente de necititi si sigur neancercati. Dar oricum frumosi ca sunt ai nostrii.
  Dar sa revin .
  Cum ziceam si la ceilalti, in luna lui mai in loc de miros de flori, din nou se simte duhoare de laturi electorale si ura viscerala fara consistenta si fara motiv.
  Asa ca dragilor, iubiti-va, nu fiti ipocriti, oricum de tine alegatorule, nu depinde nimic.

 • 26 aprilie 2016 la 9:25
  Permalink

  D-le Aron…proiectele sunt ale lui Mircia, de el au fost incepute, demarate…
  Pacat ca dl primar nu are curaj sa spuna ca au fost incepute de Mircia si de el doar continuate, unele finalizate, unele inca nu…

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare