Primarul Dan Bobouţanu vine cu o echipă nouă, inspirat de povestea celor de la Chicago Bulls

Sorina Popa

În primul mandat, primarul munici­piu­lui Hunedoara a finalizat 223 de pro­iecte şi acest lucru se vede cu ochiul liber. Pentru Dan Bobouţanu (foto) urmează un nou început. De data asta, experi­enţa îşi spune cuvântul, iar lucrurile se vor derula mult mai bine, afirmă pri­marul Hunedoarei.

Să înmulţească cu 10
Vor fi mult mai multe în următorul man­dat. Am prezentat astăzi, alte 222 de linii de dezvoltare, sigur va fi mult de lucru, dar asta nu înseamnă că trebuie să ne văităm. Gândiţi-vă ce respon­sa­bi­litate mare este pe umerii unor oameni care sunt aleşi în mod direct de hu­nedoreni. Responsabilitatea asta tre­buie să ne determine să muncim. Dacă a plăcut ceea ce am realizat în aceşti patru ani, cetăţenii să se gândească, să înmulţească cu 10 şi să vadă cum va arăta Hunedoara în următorii ani. Dacă am construit o alee pietonală, cred că vom avea cel puţin şapte alei pie­tonale. Dacă am accesat bani pen­tru Castelul Corvinilor pentru un proiect de cinci milioane de euro, vom accesa fonduri de 17 milioane de euro în viitorul mandat. Dacă Cerna nu a plăcut cum arată, mai ales în zona Castelului, vom face o faleză pe acest râu. Sunt foarte multe proiecte am­bi­ţioase, dar nu am vrut să vin în faţa dum­neavoastră cu minciuni. Sunt con­vins că, împreună cu echipa cu care merg în alegeri, nu doar că vom realiza aceste proiecte, dar vom încerca să imple­men­tăm şi altele”, a declarat, ieri, într-o conferinţă de presă, Dan Bobouţanu, primarul Hunedoarei.

Ioan Andone, consilier pe probleme de sport
„Jumătate din echipa PSD din Con­si­liul Local se schimbă, a spus edilul şef din Hunedoara. „Unii dintre cei care sunt astăzi consilieri locali PSD au ales să facă altceva. De aceea, am înnoit
e­chipa. E ca în filmul Cântecul de le­bădă, povestea ascensiunii supers­ta­rului Michael Jordan şi a echipei de Chicago Bulls. După mai mule trofee,
s-a schimbat echipa. Păstrând pro­por­ţia, aşa e şi la noi, unii vor să o ia pe alte drumuri. E nevoie de schimbare şi am făcut-o. Am adus oameni profe­sio­nişti în domeniile lor. De exemplu, Ioan Andone, pe care nu doar iubitorii fot­balului îl cunosc, va fi consilierul meu pe probleme de sport”, a adăugat edilul şef al Hunedoarei.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.