Primarul Dan Bobouţanu şi-a depus candidatura pentru un nou mandat. „Hunedoara va fi un oraş şi mai apreciat de toţi locuitorii săi, dar şi de turiştii care vor ajunge aici“

16 august 2020 | 3 Comentarii | Publicat in: Flash, Politica si administratie

Sorina Popa

Primarul municipiului Hunedoara, Dan Bobouţanu, şi-a depus candidatura, vineri, pentru un nou mandat în fruntea oraşului. El porneşte cu prima şansă în aceste alegeri.

“Astăzi, pentru mine, este una dintre cele mai importante zile din 2016 încoace, este ziua în care mi-am depus candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara! Ziua în care îmi iau un nou angajament, sincer şi onest, în faţa hunedorenilor de a continua modernizarea oraşului nostru şi în următorii ani! Am ştiut şi acum 4 ani că a fi primar nu este un lucru deloc uşor, că implică multă responsabilitate, dar am avut ambiţia de a căuta soluţii la orice problemă, de a face lucruri bune pentru hunedoreni, împreună cu echipa mea de consilieri locali, cât şi cu o echipă de excepţie din cadrul administraţiei publice locale. Fără ei, consilieri locali şi funcţionari publici, nu aş fi reuşit să schimb faţa oraşului într-un timp atât de scurt, drept pentru care le mulţumesc cu sinceritate pentru susţinere şi implicare! Iar alături de aceşti oameni deosebiţi am reuşit să implementăm peste 200 de proiecte.
Evident că în cei patru ani de mandat nu am avut timpul fizic necesar de a schimba în totalitate faţa oraşului, drept pentru care, eu şi echipa mea vom continua munca începută pentru a finaliza alte 22 de proiecte câştigate şi finanţate pe fonduri europene, în valoare de aproximativ 70 milioane de euro, pentru a crea în acest oraş confortul pe care orice hunedorean şi-l doreşte, acela de a se simţi cu adevărat «Acasă, la Hunedoara!» Sunt convins că hunedorenii vor face «Alegerea Corectă», pe 27 septembrie, iar la finalul viitorului mandat, Hunedoara va fi un oraş şi mai apreciat de toţi hunedorenii dar şi de turiştii care vor ajunge în oraşul nostru.
Va fi oraşul în care bunicii noştri, alături de nepoţi, se vor bucura de oazele de linişte şi relaxare din parcurile verzi şi modernizate, dar şi oraşul în care cei tineri vor studia în şcoli de nivel european, reabilitate în totalitate, pentru că am investit şi vom investi şi pe mai departe în educaţie”, a spus edilul şef al Hunedoarei, la depunerea unei noi candidaturi.

Comentarii (3)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Regele Dreptății .*. spune:

  Când oferi 800 de lei pentru o pensie minimă , atunci recunoști că pensionarul a muncit și a cotizat pentru pensie și este un drept al lui .

  Ce faci când vezi că pensionarul plătește facturile la gaz , curent , apă, gunoi , internet , telefon și medicamente la farmacie lunar , după care îi rămâne doar 12 lei pentru a mânca trei mase calde pe zi ?

  Tu ca politician educat cu școală și facultate poți gândi cum împarți patru lei pentru o masă caldă știind că la un infractor arestat îi plătește tot statul 5180 de lei lunar pentru întreținerea lui în închisoare . Hai să fim corecți și să avem demnitate și să le asigurăm un trai decent pensionarilor .

  Iubiți Libertatea , Dreptatea și Adevărul fără minciună și prin Credință veți învinge . F .*. P .*. V .*.

 2. Viorel spune:

  Sa castigi primare, si sa nu uiti sa il demiti pe arion de la apaprod, cel mai mare hot

 3. Marius spune:

  cred ca ar fi interesant sa publicati lista consilierilor de la Hunedoara, pe fiecare partid…

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Simona Halep a câştigat turneul WTA de la Praga

Simona Halep s-a impus net în faţa partenerei din finala turneului WTA de la Praga, belgianca Elise Mertens, în două...

Fotbal. Mirel Rădoi a anunţat lista jucătorilor convocaţi la naţională

Selecţionerul echipei naţionale de fotbal a României, Mirel Rădoi, a anunţat lista cu convocările preliminare ale jucătorilor care evoluează în...

Automobilism. Hunedoreanul Dănuţ Budai s-a impus şi la Raliul Sibiului

Ediţia din acest an a tradiţionalei competiţii automobilistice Raliul Sibiului, parte a Campionatului Naţional de Raliuri Betano, a fost câştigată...

Închide