Adrian David, la depunerea candidaturii pentru şefia Consiliului Judeţean: Vrem să construim Hunedoara nouă!

16 august 2020 | 3 Comentarii | Publicat in: Flash, Politica si administratie

Sorina Popa

Candidatul PNL pentru şefia Consiliului Judeţean Hunedoara, Adrian Nicolae David, a intrat oficial în cursa electorală. El şi-a depus candidatura la Biroul Electoral de Circumscripţie Judeţean, avându-i alături pe parlamentarii liberali din judeţ, colegi de partid, secretarii de stat Vetuţa Stănescu şi Traian Berbeceanu, dar şi conducătorii formaţiunilor politice din judeţ care îl susţin în această campanie.

„Este o zi în care, oficial, intrăm în cursa electorală, o cursă pe care, cu siguranţă, o vom câştiga. Ne dorim să câştigăm încrederea cât mai multor hunedoreni. Vrem să schimbăm lucrurile în bine, vrem să construim Hunedoara nouă. Vrem să deschidem Consiliul Judeţean Hunedoara spre hunedoreni, vrem să deschidem judeţul spre dezvoltare şi spre o nouă cale: aceea de a ajunge în fruntea şi în sufletul României”, a declarat Adrian Nicolae David, candidatul PNL pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Hunedoara.
„Munca va începe după data de 27, începând cu 28 septembrie va deveni adevărata cruce pe care trebuie să o ducă Adrian David în următorii patru ani şi următorii patru ani şi următorii patru ani. Pentru că sunt convins că, 12 ani, Consiliul Judeţean Hunedoara va fi condus de Adrian David, iar în urma lui va rămâne un judeţ de care să ne mândrim şi în care să trăim fericiţi şi să îl iubim aşa cum îl iubim noi”, a declarat deputatul Lucian Heiuş, liderul liberalilor hunedoreni, la depunerea candidaturii lui Adrian David şi a echipei sale pentru Consiliul Judeţean.

Comentarii (3)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Regele Dreptății .*. spune:

  Când oferi 800 de lei pentru o pensie minimă , atunci recunoști că pensionarul a muncit și a cotizat pentru pensie și este un drept al lui .

  Ce faci când vezi că pensionarul plătește facturile la gaz , curent , apă, gunoi , internet , telefon și medicamente la farmacie lunar , după care îi rămâne doar 12 lei pentru a mânca trei mase calde pe zi ?

  Tu ca politician educat cu școală și facultate poți gândi cum împarți patru lei pentru o masă caldă știind că la un infractor arestat îi plătește tot statul 5180 de lei lunar pentru întreținerea lui în închisoare . Hai să fim corecți și să avem demnitate și să le asigurăm un trai decent pensionarilor .

  Iubiți Libertatea , Dreptatea și Adevărul fără minciună și prin Credință veți învinge . F .*. P .*. V .*.

 2. LaurieCable spune:

  Prostamina – un remediu pentru prostatita – https://kshop5.pro/2VXqKP/

 3. LaurieCable spune:

  FungaXT este cel mai bun agent anti-ciuperca – https://kshop5.pro/VBBFW8/

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Primarul Dan Bobouţanu şi-a depus candidatura pentru un nou mandat. „Hunedoara va fi un oraş şi mai apreciat de toţi locuitorii săi, dar şi de turiştii care vor ajunge aici“

Primarul municipiului Hunedoara, Dan Bobouţanu, şi-a depus candidatura, vineri, pentru un nou mandat în fruntea oraşului. El porneşte cu prima...

Simona Halep a câştigat turneul WTA de la Praga

Simona Halep s-a impus net în faţa partenerei din finala turneului WTA de la Praga, belgianca Elise Mertens, în două...

Fotbal. Mirel Rădoi a anunţat lista jucătorilor convocaţi la naţională

Selecţionerul echipei naţionale de fotbal a României, Mirel Rădoi, a anunţat lista cu convocările preliminare ale jucătorilor care evoluează în...

Închide