FlashPolitica si administratie

Primarul comunei Pui, Victor Stoica: De aproape 20 de ani slujesc corect PNL. Nu sunt de acord cu practicile din PNL Hunedoara, mă înscriu la PSD

Primarul comunei Pui, Victor Stoica (foto), a decis de câtva timp să lase în urmă PNL și să intre la PSD. Rea­min­tim că Pui este cea mai mare comună din județul nostru. Asta înseamnă și mulți votanți, ceea ce face ca misiunea liberalilor de a recâștiga conducerea județului să fie imposibilă.

„Am terminat cu liberalii”
Edilul șef din Pui susține că nu se mai re­găsește în or­ganizația ju­dețeană Hunedoara a PNL.
„De aproape 20 de ani slujesc corect în PNL. Acum, însă, am terminat cu liberalii. Nu sunt de acord cu practicile din aceas­tă organizație. În PSD mă văd în viitor, deci am ales să trec la PSD”, a declarat Victor Stoica, primarul co­munei Pui.
Reamintim că primarul comunei Ilia, Marius Omotă, a decis să treacă în barca social-democraților. El a spus că pentru toate problemele comunității pe care o conduce a găsit sprijin la șeful Consiliului Județean, Laurențiu Nistor.
MESAGERUL HUNEDOREAN a anun­țat că seria plecărilor primarilor PNL din județ la PSD nu se oprește aici. Sunt edili care susțin că sunt nemulțumiți cum mer­ge treaba în PNL Hunedoara și re­nunță să mai lupte politic aici. (S.P.)

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura