Politica si administratie

Primarul comunei Baru Mare a demisionat din functie

  Sorina Popa

Daniel Răducanu (foto) a demisionat din funcţia de primar al comunei Baru Mare, pentru a putea să se înscrie în lupta pentru Parlamentul României.

Răducanu a demisionat şi din PNL, după ce liberalii şi-au adus un candidat de la centru, pe Mariana Câmpeanu. În aceste condiţii, Daniel Răducanu va candida din partea PDL pentru un post de deputat în Colegiul nr. 3 Haţeg.

 

„Pentru mine a fost o zi grea”
„A fost o zi grea, când am demisionat din funcţia de primar al comunei Baru. Am demisionat, pentru ca acest colegiu să poată avea un parlamentar din partea locului. Dar, proiectul Baru va continua. Cred că oamenii vor aprecia un om cu experienţă, care i-a slujit şi le-a înţeles nevoile şi problemele”, a declarat fostul primar al comunei Baru Mare.
Interimatul la conducerea primăriei va fi asigurat de viceprimar, iar în termen de 90 de zile, vor fi organizate alegeri pentru funcţia de primar al comunei. Edilul din Baru Mare a fost membru al PNL, demisionând din acest partid, pentru a candida în alegerile parţiale din partea PDL. Potrivit legii,  un primar care demisionează din partidul pe listele căruia a fost ales, pierde şi funcţia de primar, aşa că demisia lui Daniel Răducanu din fruntea primăriei Baru Mare este o decizie normală.
Înscrierea candidaţilor la Biroul Electoral Judeţean Hunedoara va avea loc pe 15 noiembrie, iar campania electorală va dura două săptămâni, alegerile fiind programate pe 5 decembrie.

8 comentarii la „Primarul comunei Baru Mare a demisionat din functie

 • Mult succes la castigarea unui loc de deputat in parlament.

 • Ce fel de om esti Frate Daniele sa-ti lasi balta oameni care te-au ales la jumatatea mandatului? Nu o sa-i mai ajuti pt. ca nu vei castiga.

 • @ „sfintu” : Pai ce om sa fie (daca e)? Fara principii sanatoase,inconsecvent,oportunist.Un alt Pupo-viciu pe scena politica.I se rupe „timona” astuia de oamenii care l-au ales.A dat functia de primar al obstii,pentru cea de tzutzer la inalta curte.E problema lui cum o sa revina intre ai lui.

 • Cred ca mai repede se gandeste ca de la centru poate sa-si duca proiectele mai departe cu mai multa usurinta . Oricum era marea majoritate a timpului la Bucuresti , altfel nu reusea sa faca ce a facut penru Baru . Mult succes !!!!!
  Nota .
  exemple de deputati fosti primari care isi ajuta comunitatea :
  Laurentiu Nistor PSD
  Iosif Benjamin Blaga PDL
  Nici nu este indicat sa ajunga deputat cineva care nu a trecut prin papuci unui primar si nu s-a confruntat cu problemele reale ale celor multi .Se vede ce legi fac cei ce habar nu au de ce se intampla interitoriu . Vin odata la 4 ani ne zanbesc frumos si apoi ne mai vedem peste alti 4 ani .

 • Prietene, nu vei castiga alegerile. Nu mai visa cu ochii deschisi.

 • Daniele ar fi pacat sa nu castige alegerile este singurul dintre candidati care priveste politica cu alti ochi decat de sacal cum o privesc toti .

 • Buna ! da intradevar un primar adevarat si care ajuta locatarii trebuie sa nu demisioneze sa ajunga in parlament, dar domnul Raducanu imi pare nespus de rau nu ajutati locatarii care au nevoie de d-voastra si sa spun dece?!
  in satul Valea Lupului de enunerate ori sa facut reclamatie sa se ia masuri ptr aceea zona in care nu se mai poate trai din cauza mizeriei ce se arunca in aceea apa curgatoare ,dece nu se ia masuri decite ori a-ti avut reclamatie? va spun eu de ce ?ptr ca vicele este din acelasi sat care se numeste TEOFIL iar celalalt domn DANUT .
  Iar aici va spun despre ce e vorba ,in zona aceea pe unde trece aceea apa sta o femeie sarmana batrina ,singura si neajutorata din partea primariei a fost de nenumarate ori si a facut reclamatie sa se taie acei copaci care peste putin timp cade peste casa femeii sa se faca acel drum sa poayta avea acces si ea si toti vecini arunca fel si fel de mizerii in aceea apa de o ingroapa de vie acolo .
  sastiti domnule primar ca nu e singura femeia si totusi are pe cineva
  daca nu se va lua nici o masura sa stiti ca vom face o plingere la protectia mediului si peste tot vom aduce televiziunea sa vada o tara intreaga ca nu luati nici o masura .
  credeti ca daca acesti domni care lucreaza in primarie si sunt din acel sat sunt mari si tari? nu ! sa stiti ca sunt legi ptr fiecare si vom ajunge mai departe .
  nu a cerut mult decit sa i se faca dreptate sa i se faca acel drum pe care l-ati promis in urma cu 2 ani si nu ati facut nimic dece ptr altii faceti si i ajutati ?va spun eu dece? ca sunt cunostiinte de ai d-voastra si pe cei mai saraci i lati deoparte.
  va aduc la cunostiinta sa luati masuri ca sa nu ajungem mai departe si sa aducem teviziunea si protectia mediului sa vada in ce hal a-ti aduso pe aceasta femeie ,asa nu se poate trai dece toata lumea isi bate joc ?
  va multumesc ! si astept raspunsul dumneavoastra si sper sa nu intirzie.

 • Domnule Primar i-ati promis si in legatura cu apa la aceasta femeie ca se va rezolva, nu sa rezolvat nimic domnule dece?tot asa ca domnul Danut lucreaza in primarie si ca are putere? sa stiti ca acest domn nu are in legalitate aceeaapa trasa a-ti tot spus ca nici aceasta femeie nu e in regula cu apa ,dar din contra sa stiti ca este foarte in regula ,dece vecinul dinsei ia taiat apa din bucatarie?ca nui apartine si nu el a tras apa el sa legat clandestin de la reteaua doamnei [ si aici dau si cu nume sa vada toata lumea ce fel oameni sunt DUBREU LITA
  v-a rugat de nenumartate ori aceasta femeie sa luati masuri ,dece o lasati asa domnule primar? ei daca asa stau treburile asa cum v-am spus vom merge mai departe, am tot lasat dar vad ca nu se mai poate ,nu se poate sa iti bati joc de un om batrin singur,are drepturi egale ca orice cetatean.
  oricum tin sa va anunt ca vom apela peste tot sa se poata face dreptate nu prin mismasuri .

  va multumesc anticipat!

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura