Primarul Bobouţanu vrea să recupereze banii de la firma de pază

După jaful de la Castelul Corvinilor, primarul municipiului Hunedoara, Dan Bobouţanu (foto), a luat primele măsuri, în aşteptarea rezolvării cazului de către poliţişti.

Astfel, primarul susţine că este nemulţumit de modul în care şi-a făcut datoria firma de pază. „Am început o anchetă internă, pentru a stabili în ce măsură firma de pază a respectat toate procedurile pentru prevenirea furturilor. Ne vom îndrepta împotriva firmei de pază, pentru recuperarea prejudiciului, de 170.000 de lei. Vom notifica firma. Consider că nu şi-au respectat contractul, cei de la pază”, a declarat primarul Dan Bobouţanu.
Primarul Hunedoarei a afirmat că sistemul de monitorizare de la Castelul Corvinilor este unul depăşit şi trebuie schimbat.
Reamintim că, în noaptea de luni spre marţi, casieria Castelului Corvinilor a fost prădată. S-au furat 170.000 de lei. Poliţiştii îi caută încă pe hoţi. (A.Năstase)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Bulina albă, 4.05.2017

Radu Bidiu, sportiv din judeţul Hunedoara Pentru că a obţinut două medalii la campionatul naţional de skandenberg, devenind campion la...

Gazdele au făcut legea în Liga a V-a

Runda a XXII-a din cel mai mic eşalon fotbalistic hunedorean a aparţinut în totalitate echipelor gazdă, care au câştigat pe...

Cereri de valoare redusă

Codul de procedură civilă a introdus, pentru simplificarea activităţii instanţelor de judecată, un titlu referitor la cererile de valoare redusă.

Închide