Actualitate

Primăria vrea să recupereze banii de la hoţ

Primarul municipiului Hunedoara, Dan Bobouţanu, le propune, vineri, la şedinţa de Consiliu Local, aleşilor, ca să se constituie parte civilă, în procesul hoţului de la Castelul Corvinilor.
Primarul vrea ca banii furaţi să fie recuperaţi de la Gabriel Gal, cel care va fi judecat că a furat, în noaptea de 1 spre 2 mai 2017, din casieria Castelului Corvinilor, suma de 170.000 de lei, reprezentând încasările din minivacanţa respectivă. Poliţiştii nu au reuşit nici până acum să recupereze prejudiciul, iar hoţul nu suflă o vorbă despre locul în care l-a ascuns. În aceste condiţii, Primăria Hunedoara se va constitui, dacă aleşii vor aproba, parte civilă pentru recuperarea sumei sustrase din casieria castelului. (A.Năstase)

One thought on “Primăria vrea să recupereze banii de la hoţ

  • UITE BANII-nu SUNT BANII!
    Așa zisul PRIMAR al HUNEDOAREI încearcă să fugă de răspundere JURIDICĂ privind grava NEGLIJENȚĂ în privința măsurilor de protecție și pază a CASERIEI/BANI-CASTEL cât și a legii păstrării și transportului BANILOR,deficiențe pe care chiar EL le-a RECUNOSCUT că ERAU de mai multă vreme dar NU a avut TIMP să le remedieze!!! Cum VINOVATUL nr.1 este chiar PRIMARUL împreuna cu serv. FINANTE se cuvine ca prejudiciul să fie RECUPERAT din BUZUNARUL LOR !Presupusul HOȚ,dacă este EL nu cred că va RECUNOAȘTE ceva iar BANII cred că ia luat complicii LUI !Dacă tot vorbim de BANI și CASTEL de ce POLITIA nu recurge la TORTURĂ FIZICĂ că la CASTEL este un BECI gata pregătit.În rol de CĂLĂU să îl pună pe PRIMAR că este direct INTERESAT !

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura