Primăria plantează 10 amfitrioni în sensurile giratorii din Deva

26 martie 2015 | Adauga un comentariu | Publicat in: Întrebarea cu schepsis

Primăria municipiului Deva a decis să cheltuie 3.000.000 de lei pentru a achiziţiona 10 amfitrioni pe care să îi planteze în mijlocul sensurilor giratorii din municipiu. Credeţi că este o investiţie bună pentru Deva?

Razvan Mihonesc1. Răzvan Mihonesc, 20 ani, solist la ansamblul „Haţegana”, Hunedoara:
Să pună amfitrioni în mijlocul sensurilor giratorii? Cred că ar face mai bine altceva cu banii. Doar că, raportat la sensurile giratorii de dincolo, unde au castele şi tot felul de minuni, cred că ar trebui să pună. Totuşi, ar trebui să ţină cont şi de alte priorităţi.

Cristian Nasta2. Cristian Nasta, 18 ani, elev, Vărmaga:
La ce folosesc amfitrionii ăia? Nici nu am auzit de aşa ceva. Ţinând cont că ţara este în criză cred că ar trebui să facă altceva cu banii. Mai bine ar ţine cont de starea drumurilor, decât de alte chestii care nu folosesc la nimic.

Florina Corcodel3. Florina Corcodel, 29 ani, barman, Deva:
Cred că ar fi mai bine să facă altceva cu banii. Pentru ce să consume atâţia bani ca să pună amfitrioni în sesnurile giratorii?! Ne trebuie nouă aşa ceva? Mai bine ar schimba personalul de la primărie, pentru că unii dintre ei nu ştiu să vorbească frumos cu oamenii.

Nicodim Cirpaci4. Nicodim Cîrpaci, 58 ani, pensionar, Zam:
Dacă au bani, cum să nu-i cheltuie… Noi întotdeauna avem câte ceva ieşit din comun. Nu prea sunt de acord, până nu se termină autostrada, nu cred că ar mai trebui făcute şi alte cheltuieli. Mai bine ar face parcări, uitaţi ce aglomerate sunt străzile şi nu ai unde să-ţi laşi maşina.

Robert Naghi5. Robert Naghi, 18 ani, elev, Deva:
Amfitrioni? Nu ştiu ce sunt ăia. Pot să vă spun doar atât, că ar putea să facă altceva cu banii. Ar putea să-i dea la spital pentru medicamente, sau la persoane în vârstă. Am o mulţime de cunoştinţe care mi-au spus ce probleme mari sunt în spitalele de la noi, la asta ar trebui să se gândească mai întâi.

Explicaţie: Amfitrion = Stăpânul unei case în raport cu oaspeţii săi, gazdă (Conform DEX).

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Ce spun experţii despre sistemul judeţean de gestionare a deşeurilor

În următoarea perioadă, vor fi organizate licitaţiile pentru desemnarea operatorilor care vor funcţiona la deponeul ecologic de gunoi de la...

Bulina neagră, 27.03.2015

Marius  Haring, portarul echipei de fotbal CS Inter Petrila Pentru că a fost sancţionat cu opt etape de suspendare şi...

Bulina albă, 27.03.2015

Andreea Munteanu, gimnastă CNS „Cetate” Deva Pentru că a obţinut o medalie de aur la bârnă şi una de argint...

Închide