Politica si administratie

Primăria Hunedoara scoate la licitaţie 16 spaţii din Piaţa Dunărea

Volodia Macovei

Pentru a anima activitatea din Piaţa Dunărea, Primăria Hunedoara scoate la licitaţie publică mai multe spaţii comerciale şi de birouri, care sunt, deocamdată, neocupate.
Despre Piaţa Dunărea, din Hunedoara, nu se poate spune că este locul cel mai vizat de comercianţi, deşi este amplasată într-o zonă destul de bună, cu numeroşi potenţiali clienţi. Cum ea a fost şi reparată, Primăria încearcă să o populeze cu comercianţi şi, în acest sens, a trecut prin Consiliul Local o hotărâre prin care mai multe spaţii neocupate, pentru comerţ şi birouri, sunt scoase la licitaţie publică.
În fapt, este vorba de 11 spaţii pentru comercializarea produselor industriale, în suprafaţă totală de 227,5 metri pătraţi, trei spaţii rezervate birourilor, în suprafaţă totală de 46,9 metri pătraţi şi două spaţii destinate comercializării peştelui, fiecare de câte 17,3 metri pătraţi.
În conformitate cu hotărârea CL Hunedoara, licitaţia pentru aceste spaţii din Piaţa Dunărea va începe de la preţul minim de 19 lei pe metru pătrat pe lună. Cei care vor câştiga licitaţiile vor beneficia de un contract pe aceste spaţii, valabil, deocamdată, până la sfârşitul acestui an. Taxa de participare la licitaţie este de 40 de lei, iar garanţia necesară va fi echivalentul chiriei pe o lună pentru spaţiul licitat.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura