ActualitatePolitica si administratie

Primăria Hunedoara, record de „urmăritori” pe Facebook

Reprezentanții Primăriei municipiului Hunedoara anunță că pagina de Facebook a instituției a atins un record de „urmăritori”.

Eforturi
„Încercăm să păstrăm o legătură perma­nentă cu cetăţenii şi prin intermediul paginii de facebook a instituţiei. Aici oferim cetă­ţe­nilor informaţii utile, prezentăm stadiul pro­iectelor importante de investiţii ale munici­pa­lităţii, evenimente din viaţa comunităţii şi, atunci când este posibil, chiar şi răspunsuri la întrebări (în secţiunea de comentarii – pentru întrebările la care se poate răspunde „pe loc” şi/sau care nu privesc situaţii per­sonale ori care nu necesită verificarea aten­tă a unor detalii/informaţii).
De la bun început am realizat că, într-o peri­oadă în care tehnologia comunicaţiilor avansează rapid, chiar dacă legislaţia nu o impune, trebuie să folosim şi această cale de comunicare. Eforturile noastre nu rămân fără efect: zilele acestea, pagina oficială de facebook a Primăriei municipiului Hunedoara a atins şi depăşit „pragul” de 50.000 de persoane care o urmăresc (la ora actuală, cel mai mare număr de „urmăritori” ai unei pagini deţinute de o primărie din Transi­l­va­nia, Banat, Crişana şi Maramureş)”, arată cei de la Primăria municipiului Hunedoara.

Fără patimi politice
„Încă din 2016, din primele mele zile ca primar al Hunedoarei, am dispus crearea unei pagini de facebook a Primăriei pentru că mi-am dat seama că este un mijloc de comunicare eficient cu hunedorenii. Pe lângă modalităţile de comunicare prevăzute de legislaţie (unele dintre ele deja cam în­ve­chite – mă refer la afişajul la sediul insti­tuţiei, ca exemplu), pagina de facebook a adus acel „plus” de care era nevoie în ce priveşte relaţionarea cu cetăţeanul. Do­le­an­ţele exprimate pe această pagină, reacţiile pe care le-am avut şi le avem la diferite pro­puneri ale noastre, sugestiile şi chiar şi cri­ticile formulate cons­truc­tiv şi fără patimi po­litice nu ne rămân indiferente. Ne-am dorit mereu să ţinem pasul cu vremurile în care trăim şi cred că am reuşit asta şi în ceea ce priveşte sporirea şi îm­bunătăţirea me­todelor de comuni­care cu cetăţeanul”, spune pri­ma­rul municipiului Hunedoara, Dan Bobouţanu (foto).

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura