Primăria Deva le cumpără vârstnicilor cu venituri mici alimente

31 martie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Flash, Politica si administratie

Adriana Năstase

Primăria Deva va cumpăra, cu bani de la bugetul local, alimente pentru persoanele cu vârsta de peste 65 de ani din localitate, fără resurse financiare sau care au venituri mai mici de 704 lei lunar, decizia fiind luată în contexul reducerii riscului de infectare a vârstnicilor cu noul coronavirus.

Măsura a fost aprobată printr-o hotărâre a Consiliului Local Deva, care stabileşte că ajutorul în alimente va fi în sumă de 50 de lei pe săptămână pentru fiecare solicitant.
„Ajutoarele constând în alimente se vor distribui o dată pe săptămână pentru fiecare solicitant, de către echipe ale Direcţiei de Asistenţă Socială Deva“, a informat, ieri, marţi, primarul municipiului Deva, Florin Oancea.
Acordarea ajutorului se face în baza unei solicitări la numărul Tel Verde 0800.500.022, care poate fi apelat gratuit, zilnic, de luni până duminică, între orele 9,00 şi 19,00. Livrările de alimente se fac zilnic, de luni până joi, între orele 8,00 şi 16,00, iar vineri între orele 8,00 şi 12,00.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Liderul PNL Hunedoara, uns şef la Minvest Deva

Deşi e pandemie de coronavirus, liberalii nu aşteaptă să treacă criza, ci îşi numesc oamenii pe posturi de conducere.

Revitalizarea centrului istoric al municipiului Hunedoara intră în linie dreaptă

Ieri, marţi, primarul municipiului Hunedoara, Dan Bobouţanu (medalion), a semnat contractul de finanţare pe fonduri europene a proiectului privind revitalizarea...

Sponsorizare de la Hidroelectrica pentru spitalul judeţean

Un ajutor pentru Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva vine şi de la Hidroelectrica, după ce acţionariatul a aprobat sponsorizarea unui...

Închide