Gura lumii, 1.04.2020

31 martie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Gura lumii

Vorbesc gurile rele că o duduie care vrea din nou un post bun pe la o instituţie s-a gândit să vină cu acuzaţii, că tot se poartă acum aşa ceva şi să mai facă un pas spre atingerea interesului său. Cârcotaşii povestesc prin târg că respectiva face tot ce poate, merge cu plângeri pe la toţi şefii din judeţ, pentru a denigra anumite persoane, cu care nu se înţelege şi pe care le vrea plecate de pe posturile pe care le ocupă acum. În aceste condiţii, duduia aproape că a făcut spume la gură când s-a dus recent la un şef de pe la partidul ei şi i-a cerut să facă ordine cât mai repede printre unii angajaţi.

Povestesc cârcotaşii pe la colţuri că două personaje din zonă s-au aliat pentru a-i face probleme unui lider politic. Zvonerii de serviciu şuşotesc că cei doi profită la maximum de criza prin care trecem şi dau non-stop în liderul pe care-l vor plecat de pe postul pe care-l ocupă. Cârcotaşii spun că unul dintre ei are un interes mare, să-şi angajeze nevasta într-o instituţie, lucru pe care nu l-a reuşit până în prezent. Şi, atunci, pentru că omul insistă, şi-a găsit un aliat în această bătălie şi face acuzaţii pe bandă rulantă, doar, doar liderul cu pricina se decide să-i angajeze şi lui soţia pe un post călduţ. Atunci, atacurile ar înceta. Să vedem, însă, dacă liderul respectiv cedează.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Primăria Deva le cumpără vârstnicilor cu venituri mici alimente

Primăria Deva va cumpăra, cu bani de la bugetul local, alimente pentru persoanele cu vârsta de peste 65 de ani...

Liderul PNL Hunedoara, uns şef la Minvest Deva

Deşi e pandemie de coronavirus, liberalii nu aşteaptă să treacă criza, ci îşi numesc oamenii pe posturi de conducere.

Revitalizarea centrului istoric al municipiului Hunedoara intră în linie dreaptă

Ieri, marţi, primarul municipiului Hunedoara, Dan Bobouţanu (medalion), a semnat contractul de finanţare pe fonduri europene a proiectului privind revitalizarea...

Închide