Politica si administratie

Primãria Deva lãmure;te problema decoraţiunilor de sãrbãtori

instalatiiCriticile şi discuţiile pe tema decoraţiunilor pentru sărbătorile de iarnă din Deva au obligat administraţia locală să dea din nou explicaţii.
Astfel, reprezentanţii primăriei au explicat pas cu pas cum au ajuns să monteze anumite echipamente pe anumite străzi, cum au fost alese beculeţele, de ce nu au mai fost folosite echipamentele achiziţionate în trecut ş. a. m. d.. Totodată aceştia au arătat de ce s-au ocupat două firme distincte de montarea acestor echipamente.
„O parte din echipamente sunt proprii, iar altă parte sunt închiriate. Prin urmare, de montarea echipamentelor s-a ocupat firma responsabilă de întreţinerea sistemului de iluminat public din municpiu, iar celelalte decoraţiuni au fost instalate de o altă firmă. Nu au fost efectuate plăţi în cadrul contractului. Acestea se vor realiza după efectuarea recepţiei şi se vor plăti numai pentru elementele regăsite în teren. Valoarea estimativă a contractului este de 555.000 de lei. În alte municipii, sumele alocate la acest capitol sunt mult mai mari, spre exemplu, în Alba Iulia, s-au cheltuit 1,2 milioane de lei. Au fost montate decoraţiuni atât în zona centrală cât şi în celelalte cartiere. Prin asta, administraţia municipiului înţelege să beneficieze de tratament egal toţi devenii”, a declarat Radu Dragomir, consilier în cadrul Primăriei Deva. (N. Bumbac)

One thought on “Primãria Deva lãmure;te problema decoraţiunilor de sãrbãtori

  • Cand dai exemple din curtea vecinului…ceva e putred!

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura