Primăria Deva: Investiţii care trebuie încheiate până la sfârşitul anului

02-stadion-devaPrimăria Deva are în curs de realizare patru lucrări de investiţii, care vor fi finalizate până la sfârşitul acestui an.
În primul caz este vorba despre reabilitarea terenului de sport „Vânătorul şi Pescarul”, din spatele magazinului cu acelaşi nume, pentru care s-a semnat ordinul de începere a lucrărilor în 30 august, iar termenul de finalizare a acestora este de trei luni.
Lista de investiţii a Primăriei Deva continuă cu amenajarea parcării de pe strada Salcâmilor. Ordinul de începere a lucrărilor a fost dat la sfârşitul lunii august, iar constructorul va trebui să predea amplasamentul la începutul lunii noiembrie. Şase luni are la dispoziţie să finalizeze proiectul societatea care se ocupă de regularizarea cursului de la Valea Bejan. Aici, lucrările au fost demarate la sfârşitul lunii mai. Pentru repararea pe interior şi pe exterior a clădirii Stadionului „Cetate” din municipiu, autorităţile locale au alocat constructorului un termen de 60 de zile. Lucrările care presupun repararea faţadei, a grupurilor sanitare, a tribunei, amenajarea de vestiare, de camere pentru arbitri şi observatori etc. au fost începute la mijlocul lunii august. (N.Bumbac)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare